Documentarul „Johnny Depp vs. Amber Heard - De la dragoste la ură”, serialul „Schitt’s Creek” şi „Survivor USA”, din iulie, pe Voyo

Documentarul „Johnny Depp vs. Amber Heard - De la dragoste la ură”, serialul „Schitt’s Creek” şi „Survivor USA”, din iulie, pe Voyo

FOTO: Shutterstock

Documentarul „Johnny Depp vs. Amber Heard - De la dragoste la ură”  este disponibil din această lună pe Voyo. Relaţia tumultoasă a celor doi actori a culminat cu un divorţ costisitor, care s-a regăsit în paginile tuturor publicaţiilor şi a fost intens mediatizat pe toate platformele din întreaga lume. Producţia prezintă fiecare perspectivă şi modul în care s-a degradat relaţia celor doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul „Schitt’s Creek” prezintă povestea magnatului Johnny Rose şi a familiei lui. Loviţi de faliment, aceştia sunt forţaţi să părăsească viaţa îndestulată şi plină de răsfăţ, pentru a se regrupa şi a încerca să-şi reclădească imperiul în Schitt’s Creek, o suburbie a unui mic oraş pe care îl cumpăraseră în glumă. Primul sezon al serialul care a fost premiat de 47 de ori la gale internaţionale importante de film, a avut 119 nominalizări şi a primit 9 premii Emmy, se vede în luna iulie pe Voyo.

Tot în iulie, abonaţii Voyo pot urmări, în exclusivitate, „Survivor USA”, formatul fenomen, care a avut în fiecare ediţie milioane de urmăritori şi a doborât recorduri de audienţă.

În plus, vara aceasta toate sezoanele serialului „Las Fierbinţi”, episoade exclusive din „Lecţii de viaţă”, toate galele UFC şi filme de referinţă româneşti şi internaţionale sunt disponibile pe platformă.

Duminică, 3 iulie, la ora 05.00, Voyo va fi transmite, în direct, gala UFC 276 main event: Israel Adesanya vs Jared Cannonier şi co-main event: Alexander Volkanovski vs. Max Holloway.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările