Disney a renunţat să lanseze „Mulan“ în cinematografe. Filmul va avea premiera online

Disney a renunţat să lanseze „Mulan“ în cinematografe. Filmul va avea premiera online

Disney a renunţat să lanseze „Mulan“ în cinematografele din SUA şi alte teritorii, iar filmul live-action va avea premiera online, în luna septembrie, pe platforma Disney+.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Variety, citat de news.ro, Disney va lansa „Mulan“ pe 4 septembrie, la un preţ special. Compania va face astfel un test pentru a determina cât de mulţi clienţi vor vrea să vizioneze lungmetrajul care era programat să fie lansat exclusiv în sălile de cinema.

Spre deosebire de conţinutul disponibil pe Disney+, „Mulan“ nu va fi disponibil direct abonaţilor. Clienţii din SUA şi alte teritorii trebuie să plătească 29,99 de dolari, pentru a închiria filmul, pe lângă abonamentul lunar de 6,99 de dolari.
 
În cazul pieţelor unde Disney+ nu este disponibilă, „Mulan“ va rula în cinematografe.
 
Programat iniţial să aibă premiera pe 27 martie, „Mulan” era aşteptat să fie una dintre cele mai importante lansări Disney de anul acesta.
 
Din cauza pandemiei, lansarea filmului a fost reprogramată de mai multe ori, cel mai recent, Disney eliminând filmul din calendar.
 
Filmul este regizat de Niki Caro. Rolul principal este interpretat de Crystal Liu. Mulan este o tânără care se deghizează în bărbat pentru a lua locul în armată vârstnicului ei tată.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările