Disney a prezentat prima imagine cu Emma Stone în rolul Cruellei de Vil

Disney a prezentat prima imagine cu Emma Stone în rolul Cruellei de Vil

Emma Stone FOTO Guliver/Getty Images

Disney a prezentat prima imagine cu actriţa Emma Stone în rolul personajului Cruella de Vil din viitorul film bazat pe clasica poveste „101 dalmaţieni“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personajul negativ clasic de la Disney va apărea într-un nou film, care va avea premiera în cinematografe în  mai 2021. „Cruella“ promite o atmosferă mai sobră şi mai rock decât desenul animat din 1961, potrivit News.ro. Acţiunea este plasată în Londra anilor ’80 şi o are în centru pe Cruella în tinereţe.

După ce a fost interpretată de Glenn Close în 1996, cruda colecţionară de blănuri va fi interpretată de Emma Stone, de nerecunoscut cu noua alură punk, machiajul încărcat şi jacheta din piele.

În prima imagine, Emma Stone apare cu emblematicul păr vopsit în două tonuri, ţinând în lese trei dalmaţieni. Alături de ea în fotografie sunt Paul Walter Hauser şi Paul Fry, actorii care îi joacă pe Horace şi Jasper.

Filmul, care o are în distribuţie şi pe Emma Thompson, este regizat de Craig Gillespie („I, Tonya“).

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: