Disney a lansat posterul cu Angelina Jolie pentru „Maleficent 2“ şi a anunţat că filmul va fi lansat anul acesta

Disney a lansat posterul cu Angelina Jolie pentru „Maleficent 2“ şi a anunţat că filmul va fi lansat anul acesta

Angelina Jolie, Maleficent

Disney a publicat primul poster pentru producţia „Maleficent 2“, cu actriţa americană Angelina Jolie (43 de ani) în rol principal, şi a anunţat că data de lansare a fost schimbată, filmul urmând să aibă premiera mai devreme, chiar anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pelicula „Maleficent 2“ va fi lansată cu mult mai devreme decât 29 mai 2020, data anunţată iniţial. Astfel, Disney a anunţat că filmul, continuarea „Maleficent“, va apărea în data de 18 octombrie 2019, potrivit Entertainment Weekly.
 
Reprezentanţii studiourilor Disney au publicat şi un nou poster, în care apare Angelina Jolie, alături de titlul complet al filmului: „Maleficent: Mistress of Evil“. 
 
Noul „Maleficent“ este filmat în studioul Pinewood din apropiere de Londra şi în alte câteva zone din Marea Britanie. 
 
Angelina Jolie o va interpreta încă o dată pe vrăjitoarea Maleficent, în continuarea filmului omonim din 2014, care s-a bucurat de un succes comercial uriaş, având încasări de peste 760 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Lungmetrajul nu doar că a fost pe locul şase în topul filmelor cu cele mai mari încasări din 2014, ci a fost şi cea mai de succes producţie din cariera actriţei americane. 
 

În noua producţie, regizată de Joachim Ronning, Elle Fanning interpretează din nou rolul prinţesei Aurora, în timp ce Angelina Jolie o va juca încă o dată pe vrăjitoarea Maleficent. Disney a pregătit, însă, şi câteva surprize pentru fani: Michelle Pfeiffer se alătură distribuţiei în rolul Reginei Ingrid. În plus, studioul urează bun venit altor prezenţe noi: actorii Chiwetel Ejiofor şi Robert Lindsay. 
 
Reprezentanţii studioului Disney au confirmat şi revenirea actorilor Sam Riley, Imelda Stauton, Juno Temple şi Lesley Manville, care au jucat şi în prima parte. 
 
Sinopsis. „Maleficent 2“ va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoşătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează
 
Filmul „Maleficent“ este o reinterpretare modernă a basmului „Frumoasa din Pădurea Adormită“, prezentată din perspectiva vrăjitoarei Maleficent.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările