De ce a renunţat Keira Knightley la rolul din serialul „The Essex Serpent”

De ce a renunţat Keira Knightley la rolul din serialul „The Essex Serpent”

Keira Knightley FOTO Getty Images

Actriţa engleză Keira Knightley a renunţat din motive personale la rolul din „The Essex Serpent”, serial Apple TV Plus a cărui producţie urma să înceapă în şase săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul este acum suspendat. Un reprezentant al actriţei a declarat pentru Daily Mail că ea a fost nevoită să renunţe „din motive familiale”.

Marea Britanie se confruntă acum, ca mare parte din ţările din lume, cu un al doilea val de infectări cu SARS-CoV-2, iar reprezentantul a mai spus că „nu era un scenariu confortabil pentru Keira care putea fi aplicat pentru o perioadă îndelungată de îngrijire a copilului necesitată de producţia care dura patru luni şi jumătate”, potrivit news.ro.

Knightley şi soţul ei, muzicianul James Righton, au doi copii.

„The Essex Serpent”, bazat pe romanul omonim scris de Sarah Perry şi lansat în 2016, are în centru o femeie, recent văduvă, care a ieşit dintr-un mariaj abuziv. Ea se mută din Londra într-un sat din comitatul Essex, unde este intrigată de o superstiţie locală - o creatură mitică, Şarpele de Essex, a revenit în zonă.

Serialul este produs pentru Apple TV Plus de See-Saw Films şi va fi regizat de Clio Barnard („The Selfish Giant”, „The Arbor”).

Knightley, nominalizată la Oscar pentru rolurile din „The Imitation Game” şi „Pride & Prejudice”, era producător executiv al serialului. Ea va putea fi văzută în „Silent Night” al lui Camille Griffin şi urmează să joace în miniseria „The Other Typist”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările