Daniel Craig, „certat“ pentru declaraţiile legate de personajul James Bond

Daniel
Craig, „certat“ pentru declaraţiile legate de personajul James Bond

Daniel Craig FOTO Getty Images

Actorul britanic Daniel Craig a fost tras la răspundere de directorii studiourilor de producţie Sony, după ce a declarat că „mai bine şi-ar tăia venele decât să-l joace din nou pe James Bond“, arată „The Independent“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi se spune că nu există publicitate negativă, Daniel Craig a intrat în bucluc din cauza comentariilor referitoare la personajul James Bond, făcute în plină campanie de promovare a filmului „Spectre“.

După ce actorul britanic a declarat într-un interviu că „mai bine şi-ar tăia venele decât să-l joace din nou pe James Bond“, directorii companiei Sony i-au spus „să-şi ţină gura“ şi să „nu-l mai defăimeze pe agentul 007“.

În plus, potrivit unei surse citate de „The New York Post“, Daniel Craig este „foarte pretenţios şi se crede mai bun decât James Bond“.

În acelaşi interviu în care „l-a defăimat“ pe agentul 007, Craig a mai spus că singurul motiv pentru care s-ar întoarce pe platourile de filmare ale francizei „James Bond“ sunt banii.

Totodată, potrivit presei internaţionale, filmările nu au decurs conform planului, actorii fiind nevoiţi să filmeze din nou anumite scene cu doar câteva săptămâni înainte de premiera filmului.

„Iniţial au avut probleme cu scenariul. Craig s-a rănit în timpul filmărilor şi a trebuit să se opereze la genunchi. În plus, luna trecută au început să tragă alte duble, deşi filmul va intra în cinematografe în câteva săptămâni. A fost o filmare cel puţin dificilă“, a declarat o altă sursă pentru „New York Post“.

Daniel Craig, în vârstă de 47 de ani, a intrat pentru prima oară în pielea agentului 007 în anul 2006, când a obţinut rolul lui James Bond în pelicula „Casino Royale“.

Actorul britanic l-a mai interpretat pe Bond şi în filmele „Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare“ (2008), „Skyfall/ 007: Coordonata Skyfall“ şi în „Spectre“, mult aşteptatul film care va debuta în cinematografele din România pe 6 noiembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările