Daniel Craig a parodiat „No Time To Die“ în emisiunea Saturday Night Live VIDEO

Daniel Craig a parodiat „No Time To Die“ în emisiunea Saturday Night Live VIDEO

Daniel Craig FOTO EPA-EFE

Lansarea filmului „No Time to Die“, ultimul cu Daniel Craig în rolul James Bond, a fost amânată până în noiembrie din cauza îngrijorărilor privind COVID-19, însă actorul a parodiat lungmetrajul în cadrul emisiunii „Saturday Night Live“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În videoclip, Craig îmbrăcat în costumul său impecabil intră într-un casino pentru a-i spune lui Chloe Fineman că „jocul“ ei a fost mereu „să fure secrete de stat“. 
 
El o roagă să-i sufle în zaruri înainte de a o întreba unde este şeful ei, dar imediat atenţia îi este distrasă de la misiune când aude că a câştigat după ce a pariat pe 7. 
 
„Saturday Night Live“ a fost difuzată, sâmbătă, pe ambele coaste ale Statelor Unite, de NBC. 
 
Filmul „No Time To Die“ va fi lansat pe 12 noiembrie în Aglia şi pe 25 noiembrie în Statele Unite. 
 

Lansarea filmului „No Time To Die“, al 25-lea cu celebrul spion britanic James Bond, a fost decalată pentru luna noiembrie.

Iniţial prevăzută pentru 8 aprilie, lansarea lungmetrajului este afectată de consecinţele epidemiei mondiale de coronavirus. 
 
„MGM, Universal şi producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli au anunţat astăzi că după o evaluare atentă a pieţei mondiale de cinema lansarea filmului poate aştepta şi va fi reprogramată pentru noiembrie“, potrivit unui comunicat oficial, fără a menţiona epidemia de coronavirus. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: