Daisy Ridley, noua Lara Croft în filmul „Tomb Raider“: actriţa din „Star Wars 7“ este favorită să preia rolul Angelinei Jolie VIDEO

Daisy Ridley, noua Lara Croft în filmul „Tomb Raider“: actriţa din „Star Wars 7“ este favorită să preia rolul Angelinei Jolie VIDEO

Daisy Ridley interpretează rolul tinerei Rey în „Războiul Stelelor:Trezirea forţei“ FOTO Getty Images

Actriţa britanică Daisy Ridley, celebră pentru rolul protagonistei Rey din „Războiul Stelelor: Trezirea Forţei“, ar putea să o înlocuiască pe Angelina Jolie în rolul Larei Croft din continuarea seriei „Tomb Raider“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse apropiate echipei de producţie spun că Daisy se află în atenţia celor responsabili de distribuţie datorită abilităţilor sale atletice şi a accentului englezesc. În ciuda zvonurilor că actriţa în vârsta de 23 de ani este favorită pentru a interpreta rolul Larei Croft, este totuşi prea devreme pentru a se vorbi despre o negociere sau o ofertă făcută de producători, aceştia rămânând deschişi şi către alte opţiuni, arată publicaţia Deadline.
 
Angelina Jolie a interpretat-o pe Lara Croft în primele două filme ale seriei – „Lara Croft: Tomb Raider“ (2001) şi „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life“ (2003). În 2007, Anna Tyrie a fost distribuită în rolul eroinei din „Tomb Raider Ascension“.

Seria filmelor „Tomb Raider“ este inspirată din jocurile video cu acelaşi nume, produse de Square Enix. Filmul care urmează să apară în 2017 se bazează pe jocurile lansate în 2013 şi 2015, care se întorc la începuturile aventurii eroinei Lara Craft, pe când era o tânără studentă arheologă.
 
 
Daisy Ridley este prima actriţă în rol principal al cărei film a avut încasări de peste două miliarde de dolari, depăşind performanţa lui Jennifer Lawrence în seria „Jocurile Foamei/The Hunger Games“. Recent, Daisy Ridley a fost ţinta comentariilor răutăcioase din mediul online, cu privire la aspectul său fizic. După ce un utilizator a postat pe Instagram o poză cu actriţa din filmul „Star Wars“, ridiculizând-o pentru silueta lipsită de forme, Ridley a  ripostat printr-un comentariu în care spune că „toate femeile sunt «adevărate» indiferent de formă sau mărime. Sunt la fel de reală ca orice altă femeie din lume“. 

captura instagram
 
Actriţa a continuat cu o altă postare în care a explicat că nu se va simţi niciodată ruşinată de corpul ei şi le încurajează pe toate femeile din lume să se iubească aşa cum sunt.
 
captura instagram daisy ridley
 
„Star Wars: Trezirea Forţei“, în care Daisy Ridley o întruchipează pe tânăra Rey, reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi“, lansat în 1983. Următorul film al trilogiei, „Star Wars: Episodul VIII“, urmează să fie lansat în 2017, regizorul Rian Johnson făcând recent publică prima fotografie de pe platourile de filmare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările