Cum arată scena care deschide noul film din seria „James Bond“: 1500 de figuranţi, măşti şi costume speciale VIDEO

Cum arată scena care deschide noul film din seria „James Bond“:
1500 de figuranţi, măşti şi costume speciale VIDEO

Daniel Craig în rolul agentului 007 FOTO „The Telegraph“

Măşti sinistre, costume create special şi nu mai puţin de 1500 de figuranţi – acestea sunt coordonatele scenei care deschide filmul „Spectre“, cea mai scumpă producţie din franciza de succes „James Bond“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Festival of The Dead“ este numele scenei spectaculoase care va deschide cel mai nou film din seria „James Bond“, „Spectre“, care va avea premiera în cinematografele din România pe 6 noiembrie 2015. 

Potrivit procinema.ro, pentru această scenă a fost nevoie de 1500 de figuranţi, care înfăţişează participanţii la un festival, acoperiţi cu măşti sinistre şi costume speciale.

Toate acestea s-au datorat dorinţei regizorului Sam Mendes, care a vrut ca „publicul să intre din prima într-o scenă complexă şi o atmosferă neobişnuită“.

Filmul „Spectre“ reia povestea agentului 007, care, din cauza unui mesaj enigmatic din trecutul său, se trezeşte într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M (Ralph Fiennes) se confruntă cu adversarii politici hotărâţi să pună capăt serviciilor secrete, James Bond se vede nevoit să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele Spectre.

Potrivit jurnaliştilor din presa străină, această producţie cinematografică a ajuns la un buget de 300 de milioane, devenind astfel cel mai scump film din franciza „James Bond“.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ben Wishaw şi Ralph Finnes.

În trailerul filmului „Spectre“, fanii se reîntâlnesc cu îndrăgitul James Bond, interperetat de actorul Daniel Craig, pe urmele căruia se află un nou inamic, ce cunoaşte un secret din trecutul său. Trailerul, în care apare, pentru câteva cadre şi actorul Christoph Waltz, interpretul personajului negativ central, i-a lăsat cu sufletul la gură pe fanii personajului „James Bond“, fără, însă, a divulga prea multe detalii.

Numele „Spectre“ face referire la organizaţia teroristă fictivă din seria de romane „James Bond“. Numele a apărut pentru prima oară pe marile ecrane în pelicula din 1962, „Dr. No“. Organizaţia era condusă de principalul duşman al lui Bond, Ernst Stavro Blofeld. Potrivit sinopsisului oficial al filmului „Spectre“, „un mesaj criptic din trecutul lui Bond îl va trimite pe acesta spre descoperirea unei organizaţii sinistre.“

James Bond, cu numele de cod 007, este un personaj fictiv creat în 1953 de Ian Fleming, care a scris 12 romane şi două nuvele. Personajul Serviciului Britanic Secret a apărut la TV, radio, în jocuri video, benzi desenate, dar şi în cea mai longevivă franciză cinematografică din toate timpurile. De-a lungul anilor, James Bond a fost interpretat de Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările