Comedia „Ted 2“ a cucerit publicul din România: topul filmelor cu cele mai mari încasări la box office-ul românesc

Comedia „Ted 2“ a cucerit publicul din România: topul filmelor cu cele mai mari încasări la box office-ul românesc

Actorii Mark Wahlberg şi Amanda Seyfried, într-o scenă din comedia „Ted 2“ FOTO Universal Pictures Switzerland

Comedia „Ted 2“, de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg în rolul principal, ocupă primul loc în box office-ul românesc de weekend, înregistrând la debutul în cinematografe 718.211 lei şi 39.481 de spectatori, potrivit site-ului cinemagia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ted, a cărui voce este asigurată de Seth MacFarlane, revine pe marile ecrane cu probleme de oameni mari. El vrea să devină tată, dar pentru asta trebuie să demonstreze că este o persoană. Producţia, distribuită în România de Ro Image 2000, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Amanda Seyfried, Jessica Barth şi Morgan Freeman, scrie Mediafax.
 
Filmul SF „Jurassic World“, de Colin Trevorrow, cu Chris Pratt în rol principal, ocupă locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, în a treia săptămână de la debut, cu încasări de 476.076 de lei şi 20.967 de spectatori. 
   
La 22 de ani de la evenimentele petrecute în „Jurassic Park“, Isla Nublar a devenit parcul de distracţii „Jurassic World“, în care oamenii pot vedea dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare. Deşi, de-a lungul timpului, milioane de turişti au păşit pe Isla Nublar, plătind preţuri destul de piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii din parcul de distracţii imaginat de vizionarul Josh Hammond, în ultimul timp, numărul vizitatorilor a scăzut. Astfel, pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur, mult mai periculos, care va lua forma hibridului Indominus Rex.
 
   
Animaţia „Întors pe dos/ Inside Out“, de Pete Docter şi Ronaldo Del Carmen, a avut, în al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, 19.430 de spectatori şi 386.942 de lei, clasându-se pe locul al treilea. Filmul spune povestea micuţei Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, care este afectată atunci când trebuie să îşi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor ei, complet depăşiţi de situaţia fetiţei.
 

 
Filmul horror „Insidious: Capitolul 3/ Insidious: Chapter 3“, de Leigh Whannell, cu Dermot Mulroney în rol principal, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 153.234 de lei şi 8.764 de spectatori.
Acţiunea din „Insidious: Capitolul 3 “o aduce în prim-plan pe adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care simte că mama ei decedată vrea să intre în contact cu ea. Atunci, fata decide să ceară ajutorul lui Elise, un medium foarte talentat, care ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe aceasta să se reţină de la folosirea abilităţilor cu care era înzestrată. Forţată să se aventureze mai adânc în lumea de dincolo - ţinutul Further -, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezeşte faţă în faţă cu cel mai cumplit duşman pe care l-a întâlnit până acum: un demon cu o poftă insaţiabilă de a captura sufletele oamenilor.
 

 
Filmul de acţiune „Dezastrul din San Andreas/ San Andreas“, cu Dwayne Johnson în rolul principal, s-a situat pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 109.180 de lei şi 4.784 de spectatori. După ce falia din San Andreas cedează şi provoacă un cutremur catastrofal de peste nouă grade magnitudine în California, pilotul de elicopter Ray (Dwayne „The Rock“ Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine reprezintă doar începutul problemelor pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.
 

Recenziile filmelor din top:

Premiera săptămânii: „Jurassic World“, un simbol al consumerismului şi al exceselor corporative

FOTO VIDEO Premiera săptămânii: „Dezastrul din San Andreas“, haos digital şi un Dwayne Johnson pregătit să salveze ce mai rămâne din lume

Premiera săptămânii: „Insidious: Capitolul 3“, o incursiune înspăimântătoare în lumea de dincolo

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: