Cine va interpreta rolul Barack Obama în serialul „The First Lady”- FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama FOTO Twitter
Barack Obama FOTO Twitter

Actorul britanic de origine nigeriană O-T Fagbenle va interpreta rolul preşedintelui american Barack Obama în serialul „The First Lady” pregătit de Showtime, potrivit Variety.

El va juca alături de Viola Davis, care va fi Michelle Obama. Show-ul regizat de Susanne Bier, care este şi producător executiv, este descris drept o reformulare a conducerii americane din perspectiva femeilor de la Casa Albă.

În primul sezon vor juca şi Michelle Pfeiffer, care va fi Betty Ford, Gillian Anderson - Eleanor Roosevelt şi Aaron Eckhart - preşedintele Gerald Ford.

O. T. Fagbenle FOTO WireImage

image

Barack Obama a fost primul preşedinte afro-american al Statelor Unite. El a ocupat funcţia în perioada 2009 - 2017. Membru al Partidului Democrat, Obama s-a căsătorit în 1992 cu Michelle Robinson, iar în 2005 a devenit senator al statului Illinois.

Fagbenle a jucat cel mai recent în serialul „The Handmaid’s Tale” (Hulu). El va putea fi văzut în lungmetrajul „Black Widow”, alături de Scarlett Johansson, care urmează să fie lansat anul acesta. În zona de televiziune a fost implicat în mai multe proiecte, între care „The Five”, „The Interceptor”, „Looking”, „As If” şi „Doctor Who”.

„The First Lady” este scris de Aaron Cooley, care va fi producător executiv alături de Viola Davis cu Julius Tennon şi Andrew Wang de la JuVee Productions. Cathy Schulman de la Welle Entertainment va fi producător executiv împreună cu Jeff Gaspin prin Gaspin Media, şi Brad Kaplan de la LINK Entertainment.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite