Cine a fost dublura lui Jamie Dornan pentru scenele nud din „Fifty Shades of Grey“: un actor şi model căruia îi este ruşine că a apărut în drama erotică

Cine a fost dublura lui Jamie Dornan pentru scenele nud din „Fifty Shades of Grey“: un actor şi model căruia îi este ruşine că a apărut în drama erotică

Actorul Jamei Dornan a folosit o dublură pentru a filma o serie de scene nud din filmul „50 Shades of Grey“ FOTO cinemagia.ro

Dublura nud a actorului Jamie Dornan, interpretul personajului Christian Grey din filmul „50 Shades of Grey/ Cicizeci de umbre ale lui Grey“, modelul şi actorul canadian Peter James Gray este ruşinat de faptul că a apărut în această producţie cinematografică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan a folosit o dublură pentru a filma o parte dintre scenele nud din drama erotică „50 Shades of Grey“, unde a interpretat rolul omului de afaceri Christian Grey. Acesta a fost înlocuit de actorul şi modelul canadian Peter James Gray.

Deşi filmul s-a bucurat de un real succes, Peter James Gray este ruşinat de această experienţă şi încearcă s-o ascundă din portofoliul său cât de mult poate. Potrivit publicaţiei britanice „The Telegraph“, Gray a ascuns implicarea sa în această peliculă, temându-se că acest lucru va avea un impact negativ asupra carierei sale, care include diverse cascadorii şi mai mult scurtmetraje. Gray a încercat să păstreze acest secret atât de bine încât profilul sau de pe platforma IMDb (Internet Movie Database) nu face nicio referire la acest rol.

Purtătorul său de cuvânt a declarat pentru „The Sun“ că Peter James Grey „urmăreşte să-şi construiască o carieră serioasă în actorie, aşa că prefer să pun accentul pe acest lucru.“

Directorul de imagine al filmului „50 Shades of Grey“ a explicat că şi actriţa Dakota Jonson, interpreta personajului feminin principal, Anastasia Steele, a folosit o dublură pentru a filma scene în care se angaja în diverse jocuri erotice.

Peter James Grey FOTO independent.co.uk

Peter James Gray a mai apărut alături de actriţa Blake Lively în filmul „The Age of Adaline/ Secretul lui Adaline“ şi în thillerul „Girl House“.

Pelicula „50 Shades of Grey“  îi are în centru pe Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani încă virgină, şi pe cuceritorul şi misteriosul om de afaceri Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate, atunci când tânăra cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului. Filmul a avut premiera la cea de-a 65-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, pe 11 februarie, iar la nivel mondial a avut ca punct de start ajunul sărbătorii de Valentine’s Day. După prima proiecţie, regizoarea Sam Taylor-Johnson a declarat că şi celelalte două volume din continuarea romanului ecranizat „Fifty Shades of Grey“ vor fi, de asemenea, transpuse pe marele ecran. Volumele „Cincizeci de umbre întunecate“ şi „Cincizeci de umbre descătuşate“, ultimele două cărţi ale trilogiei, vor fi transformate în filme, potrivit declaraţiilor făcută de regizoare pentru ediţia americană a revistei „Cosmopolitan“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: