Cine este actorul care-l va interpreta pe David Bowie în filmul „Stardust“ FOTO

Cine este actorul care-l va interpreta pe David Bowie în filmul „Stardust“ FOTO

David Bowie

„Stardust“, regizat de Gabriel Range şi scris de Christopher Bell, va spune „povestea originilor“ regretatului cântăreţ David Bowie, interpretat de un tânăr actor sud-african.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul sud-african Johnny Flynn, în vârstă de 36 de ani, îl va portretiza pe David Bowie în filmul „Stardust“, produs de Salon Pictures, potrivit news.ro
 
Acţiunea este plasată în anii 1970, când Bowie îşi lansa alter ego-ul Ziggy Stardust. 

Actriţa americană Jena Malone (34 de ani) joacă rolul modelului Angie, care a fost soţia lui Bowie timp de zece ani, iar Marc Maron (55 de ani) este agentul Rob Oberman.
 
Stardust
Johnny Flyn  Paul Van Carter
 
Proiectul, criticat de fiul muzicianului - Duncan - la momentul anunţării, în luna ianuarie, este descris de producători ca „poveste a originilor“ şi „un film al unui moment din timp“, şi nu ca un lungmetraj biografic, citează Variety.
 
Pe coloana sonoră vor fi incluse versiuni ale pieselor lui David Bowie şi piese originale ale altor muzicieni din perioada respectivă.
 
„Stardust“ este produs de Paul Van Carter şi Nick Taussig pentru Salon Pictures. Filmul este cofinanţat de Christopher Figg de la Piccadilly Pictures.
 
Flynn a jucat recent în „Beast“ (2017), regizat de Michael Pearce, premiat cu BAFTA pentru lungmetraj de debut, şi în serialul „Vanity Fair“ (2018), produs de ITV şi Amazon Studios, şi a făcut parte din distribuţia filmului „Clouds of Sils Maria“ (2014) al lui Olivier Assayas.
 
Johnny Flynn FOTO Guliver/Getty Images
 
David Bowie, compozitor, cântăreţ şi actor, a murit din cauza unui cancer hepatic pe 10 ianuarie 2016, la două zile după ce îşi lansase cel de-al 25-lea album, intitulat „Blackstar“.
 
Născut pe 8 ianuarie 1947, la Londra, Bowie a fost recompensat cu două premii Grammy, iar albumele lui au fost vândute în peste 140 de milioane de copii pe plan mondial.
 
Activ pe parcursul a cinci decenii, frecvent reinventându-şi stilul muzical, David Bowie este considerat un influent inovator, în special datorită lucrărilor sale din anii '70. Cântăreţul britanic s-a inspirat dintr-o vastă paletă de domenii, în special din artă, filosofie şi literatură.
 
A fost căsătorit cu modelul Angie Barnett în perioada 1970 - 1980 şi cu modelul Iman, din anul 1992 şi până la moartea lui.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: