Cine sunt actorii care îi vor juca pe prinţul Harry şi Meghan Markle în filmul „A Royal Romance“ şi când va avea premiera FOTO

Cine sunt actorii care îi vor juca pe prinţul Harry şi Meghan Markle în filmul „A Royal Romance“ şi când va avea premiera FOTO

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai 2018 FOTO Guliver/Getty Images

Televiziunea americană Lifetime a anunţat numele actorilor care îi vor interpreta pe Meghan Markle şi prinţul Harry într-o producţie cinematografică intitulată „Harry & Meghan: A Royal Romance“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, actorul britanic Murray Fraser, cunoscut din filmul „The Loch“, şi actriţa de origine jamaicană Parisa Fitz-Henley (40 de ani) vor juca rolurile principale. 
 
Televiziunea americană plănuieşte lansarea filmului înainte ca nunta regală să aibă loc, respectiv 18 mai, cu doar o zi înainte de marele eveniment, potrivit Entertainment. 
 
Meghan Markle (36 de ani) şi prinţul Harry (32 de ani) se vor căsători pe 19 mai la Capela St. George a Castelului Windsor.
 
Prinţul Harry (stânga) şi actorul Murray Fraser FOTO Arthur Edwards-WPA Pool/Getty Images, Lifetime
 
Astfel, filmul va spune povestea relaţiei lor făcând o paralelă la vieţile celor doi înainte ca aceştia să devină personalităţi cunoscute la nivel global. Producţia filmului va începe la sfârşitul acestei săptămâni în Vancouver şi Los Angeles. 

Meghan Markle (stânga) şi actriţa Parisa Fitz-Henley FOTO Guliver/Getty Images, Lifetime
 
Nu este pentru prima dată când Lifetime produce un film inspirat din viaţa membrilor Familiei Regale britanice. În 2011, filmul „Willam & Kate: The Movie“ a avut premiera cu 11 zile înainte de nunta cuplului regal. 
 

Cum doboară Meghan Markle barierele Casei Regale britanice

De când a devenit logodnica prinţului Harry, actriţa celebră pentru rolul din „Suits“ a reuşit să spargă anumite bariere ale Casei Regale britanice. Intrarea ei în familia Windsor reprezintă o triplă revoluţie, având în vedere că este actriţă, o femeie divorţată şi pe jumătate afro-americană.
 
De asemenea, Markle a făcut-o chiar şi pe intransigenta regină să încalce protocolul, când a decis să-i permită actriţei să petreacă Sărbătorile de Iarnă în sânul familiei regale, un privilegiu rezervat în mod obişnuit doar membrilor familiei regale. Actriţa a reuşit astfel să rupă tradiţia care a împiedicat-o pe ducesa Kate Middleton să se bucure de festivităţile de Crăciun în 2010, înainte de căsătoria cu prinţul William.
 
Şi logodnicul actriţei a renunţat la o tradiţie veche. În fiecare an, în a doua zi de Crăciun, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip organizează pe domeniul Sandrigham o vânătoare regală. În 2017, prinţul Harry al Marii Britanii a refuzat să participe din dragoste pentru logodnica sa, care este o apărătoare înverşunată a drepturilor animalelor. 
   
citeste totul despre: