Cine sunt actorii care vor juca în noul film „Frumoasa şi Bestia“

Cine sunt actorii care vor juca în noul film „Frumoasa şi Bestia“

Emma Watson o va interpreta pe Belle în adaptarea cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia“ FOTO Getty Images

După succesul la box office înregistrat de „Maleficent“ (2014) şi „Cenuşăreasa/Cinderella“ (2015), basmul „Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast“ este următorul care va beneficia de o adaptare cinematografică. Până la premiera, programată pentru anul 2017, vi-i prezentăm pe actorii ce vor da viaţă îndrăitelor personaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viitorul film va fi regizat de Bill Condon, cel care a lucrat şi la trilogia „Twilight/ Amurg“, iar scenariul va fi scris de Evan Spiliotopoulos.
 
Cele mai recente filme de acest gen, „Maleficent“, de Robert Stromberg, cu Angelina Jolie în rolul princial, şi „Cenuşăreasa“, cu Lily James şi Richard Madden în rolurile principale, au obţinut încasări de 780 de milioane de dolari, respectiv 337 de milioane de dolari la nivel global.
 
De asemenea, Disney pregăteşte şi o adaptare a celebrei poveşti „Cartea junglei“, în regia lui Jon Favreau, care va avea premiera în octombrie 2015.
 
Basmul „Frumoasa şi bestia“ a beneficiat de numeroase ecranizări de-a lungul timpului, de la pelicula din 1903 regizată de Jean Cocteau până la cea mai recentă ecranizare în variantă franceză, „La belle et la bête“, de Christophe Gans, care a deschis Festivalul de Film de la Berlin din 2014, scrie Mediafax.
 
Spre deosebire de „Cenuşăreasa“, unde este vorba de dragoste la prima vedere, şi de „Frumoasa din pădurea adormită“, în care eroina se îndrăgosteşte după un singur sărut, Frumoasa petrece ceva timp în preajma Bestiei, îi îndrăgeşte sufletul, iar apoi, ca o răsplată, vraja se risipeşte şi ea vede că are motive să-i îndrăgească şi chipul. Adevăratul mesaj al poveştii, pe lângă cel care spune că dragostea adevărată învinge întotdeauna, este acela că adevărata frumuseţe trebuie căutată în interiorul fiecăruia dintre noi.
 
Prima versiune i-a aparţinut Gabriellei de Villeneuve şi a fost publicată în 1740 în „Le jeune américuaine et les contes marins“. Versiunea cea mai cunoscută a poveştii este cea semnată de Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont, publicată prima dată în 1756.
 
După lansarea din 1991 a filmului animat „Frumoasa şi Bestia“, Disney a adunat profituri de 145 de milioane de dolari, iar producţia a fost transformată şi într-o piesă pe Broaway.
 
Vă prezentăm în continuare actorii care vor interpreta rolurile principale din „Frumoasa şi Bestia“. Credit foto „The Hollywood Reporter“.
 

Actriţa britanică Emma Watson (24 de ani), cunoscută pentru interpretarea Hermionei Granger din franciza de succes „Harry Potter“, va juca rolul eroinei Belle. „Este un rol important al evoluţiei mele, este aproape ireal că voi putea să dansez pe acordurile «Be Our Guest» şi să cânt «Something There». Copilul de şase ani din mine dansează de fericire acum. E cazul să încep să iau lecţii de canto. Abia aştept să vedeţi filmul“, a scris actriţa pe contul său de Facebook.

   
Actorul britanic Dan Stevens (32 de ani), care a mai jucat în „The Fifth Estate“, „A Walk Among the Tombstones“ şi „The Cobbler“, va fi Bestia. 
 
 

Emma Thompson (55 de ani), care a jucat şi în franciza „Harry Potter“ alături de Watson, o va interpreta pe doamna Potts, în cea de-a treia producţie Disney din cariera sa, după „Saving Mr. Banks“ (2013), „Brave“ (2012) şi „Treasure Planet“ (2002).

 
Actorul galez Luke Evans (35 de ani), cunoscut pentru rolurile din „The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri“ şi „Dracula Untold“, o va enerva pe Belle ca Gaston. 
 
 

Actorul american Kevin Kline (67 de ani), care şi-a împrumutat vocea pentru Phoebus în filmul de animaţie „Cocoşatul de la Notre Dame/ Hunchback of Notre Dame“, îl va juca pe tatăl Bellei, Maurice.  

 

Actorul american Josh Gad (34 de ani), care este prins între două filme „Frozen/ Regatul de gheaţă“, va fi partenerul lui Gaston, Le Fou.  

   

Actriţa americană Audra McDonald (44 de ani), recompensată cu şase premii Tony pentru piesele de teatru în care a jucat, o va interpreta pe Garderobe.  

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: