Chris Evans şi Ryan Gosling vor juca în cea mai scumpă producţie Netflix de până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„The Gray Man” este un film de spionaj bazat pe o serie de romane semnate de Mark Greaney şi va deveni cea mai scumpă producţie a celor de la Netflix.

Cu un buget de 200 de milioane de dolari, lungmetrajul va fi regizat de fraţii Joe şi Anthony Russo, cei cu care Chris Evans a mai lucrat la titluri din seria Avengers, precum „Endgame” sau „Civil War”.

„The Gray Man” prezintă povestea lui Court Gentry, un fost agent CIA, devenit asasin plătit (interpretat de Ryan Gosling), urmărit de colegul său (Chris Evans). Filmul reprezintă o piesă esenţială în strategia Netflix de a crea o nouă franciză de acţiune, care să aibă la fel de mult succes precum filmele Marvel sau seria Fast and Furious.

”Ideea este să creăm o franciză şi să construim un întreg univers, cu Ryan (n.r. Gosling) în mijlocul său” a spus Joe Russo, într-un comunicat trimis celor de la Deadline.

Această strategie a celor de la Netflix, de a crea blockbustere cu posibilităţi mari de continuare, a început deja să fie pusă în practică, prin noul film „The Old Guard”, lansat în această lună, ale cărui rezultate se pare că ar fi deja mulţumitoare pentru companie.

„The Gray Man” nu are încă o dată de lansare, însă producţia sa este aşteptată să înceapă la începutul lui 2021.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite