Ce ar putea vedea fanii în următorul film din seria „Fifty Shades of Grey“: mai multe scene explicite de sex şi secretele lui Christian Grey

Ce ar putea vedea fanii în următorul film din seria „Fifty Shades of Grey“: mai multe scene explicite de sex şi secretele lui Christian Grey

A fost lansat un nou volum din seria „Fifty Shades of Grey“

„Grey“, noua carte din seria „Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey“, a scriitoarei britanice El James, a fost lansată la sfârşitul săptămânii trecute şi reia faimoasa poveste erotică, de această dată, văzută prin ochii personajului Christian Grey. „Adevărul“ vă prezintă cele mai interesante lucruri prezentate în noul volum, care, cel mai probabil, vor fi incluse şi în noua adaptare cinematografică, programată pentru 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

Editura Penguin Random House a lansat, pe 18 iunie, un nou volum din seria de succes „Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey“, intitulat „Grey“. Această dată a coincis cu ziua de naştere a autoarei El James, potrivit publicaţiei britanice „The Independent“.

Ecranizarea celebrei trilogii „Fifty Shades of Grey“, care a fost lansată în cinematografele din România pe 13 februarie 2015, s-a bucurat de un succes răsunător, generând încasări de peste 410 milioane de dolari la nivel global. Cum cifrele vorbesc de la sine, studiourile Universal plănuiesc două continuări ale acestei drame erotice. 

Editorii publicaţiei britanice „The Independent“ au răsfoit noul volum din seria „Fifty Shades of Grey“ şi au cules cele mai interesante scene, dându-le fanilor de înţeles la ce s-ar putea aştepta să vizioneze în următorul film.

Mai multe scene explicite de sex

FOTO „The Independent“

Dacă relatările personajului Anastasia Steele despre partidele de sex dintre ea şi Christian Grey erau, adeseori, stângace şi reuşeau, totuşi, să mai lase ceva loc şi pentru imaginaţie, povestirile celui din urmă merg direct la ţintă. Mai mult, editorii de la „The Independent“ au descris această carte ca fiind „o călătorie literară în site-urile porno“.

Christian Grey se gândea la tot felul de lucruri murdare când a întâlnit-o pe Anastasia pentru prima oară

FOTO „The Independent“

Dacă, iniţial, singurele intenţii ale Anastasiei erau strict profesionale, personajul dorind un interviu de la unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri, Christian Grey avea cu totul şi cu totul alte gânduri. Astfel, în cea mai nouă carte din seria „Fifty Shades of Grey“, acesta povesteşte că în momentul în care Anastasia a păşit în biroul său, arătând atât de inocent, nu putea visa decât la cum ar fi „s-o îndoaie de la genunchi, s-o lovească peste fund şi apoi să facă sex pe birou, în timp ce ea are mânile legate la spate“.

Christian Grey îl citează pe poetul britanic John Keats

FOTO „The Independent“

În timpul sărutului din lift, Christian Grey se gândea: „În sfârşit, pot s-o gust. Mentă şi ceai şi o livadă de feritilitate. Gustul ei este la fel de bun precum felul în care arată. Doamne, o vreau cu diperare“.

Christian Grey nu este atât de sigur pe el pe cât pare

FOTO „The Independent“

„Wow, sunt responsabil pentru prima ei experinţă sexuală şi primul ei orgasm. Sper să iasă totul bine“, şi-a spus Grey în mintea sa, în momentul în care a aflat că Anastasia este virgină.

Christian Grey a fost copleşit de emoţii când a fost dominat sexual

FOTO „The Independent“

Deşi în timpul acestei scene Anastasia l-a simţit destul de distant şi credea că Grey este puţin reticent, bărbatul se gândea, de fapt, la faptul că „este copleşit de o emoţie nefamiliară, care mi-a trecut prin tendoane şi oase şi a lăsat nelinişte în urma sa“.

Christian Grey a avut o copilărie tumultoasă

FOTO „The Independent“

Potrivit „The Independent“, acest bărbat are nevoie disperată de dragoste. În volumul „Grey“ fanii află un nou detaliu zguduitor dspre trecutul lui Christian. În vârstă de numai patru ani, Chrtistian Grey s-a văzut nevoit să acopere cadravrul mamei sale cu o pătură, în timp ce încerca să scape cu viaţă din mâinile partenerului abuziv al acesteia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: