Ce încasări a avut în România filmul lui Tarantino, cu Pitt şi DiCaprio în rolurile principale

Ce încasări a avut în România filmul lui Tarantino, cu Pitt şi DiCaprio în rolurile principale

Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt fac pentru prima dată echipă pe marile ecrane FOTO Sony Pictures

„A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood“, cel de-al nouălea lungmetraj regizat de Quentin Tarantino, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Al Pacino, Dakota Fanning şi Kurt Russell în distribuţie, a generat încasări de 905.709 lei şi a fost vizionat de 41.564 de spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. 
 
La nivel global, de la debutul din 26 iulie, producţia Sony a generat încasări de 180,5 milioane de dolari.
 
Acţiunea lungmetrajului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960, în toiul revoluţiei hippie şi a transformării totale a Hollywoodului, şi este centrată pe un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio) şi dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.
 
Este pentru prima dată când DiCaprio şi Pitt joacă împreună într-un film. „Once Upon a Time in... Hollywood“ a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost inclus în competiţie.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: