Cât valorează bijuteriile pe care piratul Jack Sparrow le poartă în filmele „Piraţii din Caraibe“

Cât valorează bijuteriile pe care piratul Jack Sparrow le poartă în filmele „Piraţii din Caraibe“

Bijuteriile lui Jack Sparrow (Johnny Depp) sunt cotate destul de bine FOTO Arhivă

Pentru a marca lansarea in cinematografe a celei mai noi părţi a francizei „Piraţii din Caraibe“, o companie de bijuterii a încercat să aproximeze cât ar valora bijuteriile pe care le poartă personajul Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp.

Cât de „valoros“ e Jack Sparrow 

Inelele purtate de Sparrow costă în total 22.160 euro, dintre care inelul cu craniu costă 4.950 euro, acesta conţinând un smarald verde. Inelul cu dragon costă 875 euro şi conţine o piatră preţioasă şi extrem de populară, inelul cu floare costă 6.414 euro, fiind unul de aur de 22 de carate pe care piratul l-a furat şi cu care a sedus o văduvă spaniolă. Inelul furat costă 9.912 euro şi este cel mai valoros inel pe care piratul Jack l-a furat, fiind un inel de aur Greco-roman de 22 de carate, cu ametist, arată „The One“.

Mătăniile din bandană costă 29 de euro şi conţin o combinaţie de pietre preţioase, brăţara din piele costă 104 euro, colierul cu perle costă 6.414 euro şi este format din 24 de perle şi o încheietoare din aur galben, coroana de aur costă 233,243 euro, iar pe lângă cantitatea imensă de aur, aceasta conţine şi alte pietre preţioase precum ametist, topaz şi alte pietre semi-preţioase.

Astfel, costul total al bijuteriilor purtate de pirat se ridică la suma de 262.000 de euro, adică 1.183.722 de lei, total în care nu a fost inclus şi preţul comorii lui Cortés. Comoara menţionată este cotată la suma de 3.5 milioane de euro şi conţine monede de aur Aztec de 4 cm.

Întoarcerea piraţilor din Caraibe pe marile ecrane, după şase ani de la ultima aventură pe mare, a fost primită cu braţele deschise de fanii români, care au mers în număr mare la cinema. Filmul se clasează pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de aproape 3 milioane de lei (2.976.832 lei), surclasând liderul săptămânii trecute - „King Arthur: Legenda sabiei/King Arthur: Legend of the Sword“. 

„Piraţii din Caraibe“ au revenit cu noi aventuri

„Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar“ a debutat pe primul loc şi în box office-ul nord-american, cu încasări de 62,1 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com. Primele 4 filme din serie, „Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre“ (2003), „Piraţii din Caraibe: Cufărul omului mort“ (2006), „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii“ (2007) şi „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi“ (2011) au adus încasări de peste peste trei miliarde de euro.

După şase ani de la cel mai recent film din seria „Piraţii din Caraibe“, în noul lungmetraj, regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg, Johnny Depp revine în rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow. Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush care revine în rolul Căpitanului Hector Barbossa. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: