Ben Affleck pregăteşte un nou thriller politic, după succesul avut cu „Argo“

Ben Affleck pregăteşte un nou thriller politic, după succesul avut cu „Argo“

Ben Affleck a primit premiul Oscar pentru filmul „Argo“ FOTO foxnews.com

După Oscarul obţinut anul trecut cu filmul „Argo“, actorul Ben Affleck lucrează la un nou thriller politic, a cărui acţiune va fi plasată în Africa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul în vârstă de 41 de ani va regiza şi va juca într-un nou film cu subiect politic, despre un grup de mercenari angajaţi să ucidă un dictator militar care îşi terorizează poporul. Titlul peliculei nu a fost ales încă, iar Will Staples, colaborator la realizarea jocurilor video „Call of Duty“ şi „Modern Warfare 3“, a fost angajat pentru a scrie scenariul, după cum informează  contactmusic.com.
 
Filmul pe care îl va regiza Ben Affleck va fi produs de acesta împreună cu vechiul său prieten Matt Damon şi cu Jennifer Todd, prin intermediul companiei lor de producţie Pearl Street Films şi cu contribuţia companiei Warner Brothers Studios, potrivit deadline.com. Noul film va aborda ambiguităţile morale ale politicii moderne, ale filantropiei şi ale asistenţei în străinătate, care par mult mai uşoare în teorie decât în practică.
 
În prezent, Ben Affleck filmează, împreună cu Rosamund Pike, pentru pelicula „Gone Girl“, în regia lui David Fincher şi va fi noul Batman în continuarea „The Man of Steel“, alături de Henry Cavill, care îl interpretează pe Superman.
 
Actorul american Ben Affleck s-a remarcat în ultimii ani şi ca regizor, semnând regia filmului "Oraşul/ The Town" (2010). Totodată, starul american a fost recompensat în calitate de scenarist, câştigând Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting" (1997), un premiu pe care l-a împărţit cu bunul său prieten actorul Matt Damon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările