„Aquaman“, performanţă în România: de o lună este lider la încasări, depăşind recordul „Avatar“ VIDEO

„Aquaman“, performanţă în România: de o lună este lider la încasări, depăşind recordul „Avatar“ VIDEO

Jason Momoa în filmul „Aquaman“ FOTO Cinemagia

„Aquaman“ este din nou lider în box office-ul românesc şi odată cu această performanţă devine singurul film care obţine primul loc în clasamentul încasărilor, pentru al patrulea weekend consecutiv, de la lansarea legendaruluii „Avatar“ până în prezent.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost vizionat în acest weekend de 41.473 de spectatori şi a generat venituri în valoare de 986.865 lei, „Aquaman“ şi-a adjudecat un impresionant box office total de 13.075.198 lei, ca urmare a vânzarii unui număr de 573.951 bilete în cinematografele din toată ţara.
 
O producţie Warner Bros. Pictures, noul film din seria universului DC, „Aquaman“ îl aduce pe Jason Momoa (39 de ani) în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări. Jumătate fiu al pământului, jumătate al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.
 
Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.
 
 
James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.
 
„Aquaman“ a avut premiera în cinematografele din România pe 21 decembrie şi poate fi vizionat în continuare pe marile ecrane din toată ţara.
 
Comparativ cu alte producţii mult mai cunoscute şi recent premiate, precum „Bohemian Rhapsody“ şi „A Star is Born“, cu Lady Gaga şi Bradley Cooper, care au fost lansate în cinematografe de aproximativ trei luni, „Aquaman“ a reuşit în numai patru săptămâni să aducă încasări mult mai mari, de peste 3 milioane de dolari.  
 
„Bohemian Rhapsody“, drama biografică despre legendarul Freddie Mercury, care rulează în cinematografe de 11 săptămâni, a adus încasări de peste două milioane de dolari şi se află pe locul şapte în box office-ul românesc. 
 
Drama romantică „A Star is Born“, care a fost lansată în urmă cu 13 săptămâni, a adus încasări de aproximativ un milion de dolari şi se află în prezent pe locul 14 în clasament, potrivit Cinemagia.  
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: