Apariţie uimitoare la Oscar 2019 - un actor în rochie: „Ştiu că unii oameni se vor simţi inconfortabil văzându-mă“. Ce scop se ascunde în spatele apariţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Billy Porter, în vârstă de 49 de ani, a marcat una dintre cele mai surprinzătoare şi comentate apariţii de pe covorul roşu al galei Oscar 2019.  Actorul şi-a făcut apariţia într-o rochie de gală prin intermediul căreia speră să transmită un mesaj puternic şi, având în vedere reacţiile, se pare că a reuşit din plin.

Billy Porter, care transmite live de la ceremonie pentru postul ABC, a uimit pe toată lumea când şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al galei premiilor Oscar 2019. 

Cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu al galei Oscar 2019

Nonconformistul actor a ales o creaţie-hibrid din catifea a designerului Christian Siriano – costum bărbătesc în partea de sus şi o trenă amplă în partea de jos. 

Porter a explicat pentru Vogue ce l-a făcut să aleagă extravagantă ţinută: „Datorită rolului din serialul musical «Pose» sunt invitat la gale importante şi am şansa de a transmite un mesaj prin intermediul hainelor. Scopul meu este să fiu o piesă de artă politică de fiecare dată când apar în public. Să contest aşteptările oamenilor, să îi provoc. Ce înseamnă masculiniatea de fapt? Femeile apar tot timpul în pantaloni, dar în momentul în care un bărbat poartă o rochie se despart mările. Am vrut să mă joc cu ideile de feminine şi masculin. Cred că este o apariţie interesantă pentru că nu sunt un travestit, sunt doar un bărbat în rochie“.

Actorul a precizat că apariţia sa este un risc asumat şi este conştient că vor exista persoane care nu vor vedea dincolo de faptul că un bărbat poartă o rochie, însă susţine că nu este afectat de acest lucru: „Unii oameni se vor simţi inconfortabil să-mi vadă fundul negru într-o rochie de gală, dar nu e treaba nimănui, alegerile mele mă privesc doar pe mine“. Totuşi, reacţiile au fost copleşitor pozitive. 

Pe covorul roşu al galei Oscar 2019, Porter l-a avut alături pe soţul lui, Adam Smith, îmbrăcat într-un costum elegant. 

Imagine indisponibilă
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite