Anunţ oficial: când vor fi lansate cele patru continuări ale filmului „Avatar“

Anunţ oficial: când vor fi lansate cele patru continuări ale filmului „Avatar“

Continuarea seriei „Avatar“ a fost amânată de mai multe ori FOTO Arhivă

Cele patru continuări ale filmului „Avatar“ vor fi lansate în 2020, 2021, 2024 şi 2025, potrivit unui anunţ publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook a peliculei, notează News.ro.

O fotografie cu echipa de producţie a celor patru filme a însoţit anunţul: „Este minunat să lucrez cu cea mai bună echipă din industrie! «Avatar» îşi ia zborul odată ce începem producţia celor patru continuări. Călătoria continuă pe 18 decembrie 2020, 17 decembrie 2021, 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025“.

Regizorul James Cameron declara, în luna martie, că lucrează simultan la cele patru filme, iar actriţa Sigourney Weaver a confirmat, la începutul acestei luni, că filmările pentru următoarele pelicule „Avatar“ vor începe în a doua parte a anului.

Filmul „Avatar“, lansat în 2009 de Twentieth Century Fox, este o aventură fantastică plasată într-o lume magică, Pandora. Pelicula a generat încasări de aproximativ 2,8 miliarde de dolari, la nivel global. Continuarea lui a fost iniţial programată pentru lansare în 2014 şi a fost amânată de cel puţin trei ori de atunci.

Un parc de distracţii inspirat din filmul „Avatar“ va fi inaugurat pe 27 mai în cadrul Walt Disney World Resort din oraşul american Orlando. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: