Angelina Jolie plănuieşte să-şi facă ieşirea din scenă în stil mare: actriţa vrea să renunţe la actorie după ce va interpreta rolul Cleopatrei

Angelina Jolie plănuieşte să-şi facă ieşirea din scenă în stil mare: actriţa vrea să renunţe la actorie după ce va interpreta rolul Cleopatrei

Angelina Jolie va interpreta rolul Cleopatrei, într-o nouă adaptare a poveştii reginei egiptene FOTO Reuters

Angelina Jolie a declarat că negociază pentru a juca rolul principal într-o nouă versiune a filmului „Cleopatra“ şi că, probabil, va fi ultimul film pe care îl va face în calitate de actriţă, aceasta dorind să se dedice carierei de regizor şi activităţilor umanitare, scrie publicaţia „Time“.

 
În timp ce promova filmul în Marea Britanie, Jolie a acordat un interviu pentru BBC, în cadrul căruia a confirmat că este implicată în discuţii despre aducerea pe marele ecran a Cleopatrei. 
 
„Au fost o mulţime de idei diferite venite din partea mai multor regizori şi o mulţime de discuţii“, a mărturisit Jolie, care, cel mai probabil, o va interpreta pe regina egipteană. „Scenariul a fost scris de Eric Roth, care îmi este un prieten foarte drag şi un scriitor genial“, a adăugat actriţa, citată de „Time“.
 
Deşi proiectul este încă în faza de planificare, Angelina Jolie a sugerat că un astfel de rol emblematic i-ar servi drept o modalitate potrivită de a-şi face ieşirea din scenă. 
 
„Rolul Cleopatrei este dificil, este complicat să-l faci să iasă perfect. Cred că vom ajunge acolo. Suntem foarte aproape. Îmi imaginez că pregătirile vor fi mari. Este unul dintre acele roluri despre care gândeşti că este cel mai potrivit pentru a-ţi da toată silinţa şi pentru a pune capăt – într-un mod minunat. Ce ai putea face mai mult de atât?“, a explicat actriţa. 
 
În acest moment, Angelina Jolie este aproape la fel de cunoscută pentru munca umanitară din Organizaţia Naţiunilor Unite, precum pentru filmele sale. Luna trecută, în cadrul unei conferinţe, actriţa a dezvăluit că vrea să reducă numărul de roluri, motivând că vrea „să se concentreze asupra scrisului şi regiei şi, mai presus de toate, asupra muncii din cadrul ONU“.
 
„Am avut o carieră foarte frumoasă şi sunt extrem de fericită că am avut atâtea oportunităţi de a spune poveşti şi să lucrez atât de mult. Sunt sigură că vor mai multe filme, dar sunt bucuroasă să-mi permit să fiu selectivă. Îmi doresc să mă concentrez asupra scrisului şi regiei, dar, mai presus de toate, asupra muncii mele din ONU“, a declarat Jolie, citată de „The Guardian“.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările