Andy Garcia şi Peter Dinklage, în filmul „My Dinner With Hervé“ produs de HBO

Andy Garcia şi Peter Dinklage, în filmul „My Dinner With Hervé“ produs de HBO

Pe lângă „My Dinner With Hervé“, Andy Garcia urmează să înceapă lucrul la filmul „Ana“, în care joacă rolul principal FOTO Hepta

Actorii Andy Garcia şi Peter Dinklage joacă în filmul „My Dinner With Hervé“, regizat de Sacha Gervasi pentru HBO, potrivit deadline.com, citat de News.ro.

Scris şi regizat de Gervasi, bazat pe povestea scrisă de Sean Macaulay, „My Dinner With Hervé“ vorbeşte despre o prietenie neobişnuită, care evoluează de la o noapte nebună petrecută în Los Angeles, dintre jurnalistul Danny Tate (Jamie Dornan) şi actorul Hervé Villechaize (Dinklage).

Andy Garcia va juca rolul lui Ricardo Montalbán, care este partenerul lui Hervé Villechaize în „Fantasy island“.

Pe lângă Dinklage şi Dornan, în film joacă Mireille Enos, Oona Chaplin, Harriet Walter şi David Straithorn.

Producătorii filmului sunt Gervasi, Dinklage şi Steve Zaillian, cu Richard Middleton, Ross Katz şi Jessica de Rothschild, Garrett Basch şi David Ginsberg.

Pe lângă „My Dinner With Hervé“, Andy Garcia urmează să înceapă lucrul la filmul „Ana“, în care joacă rolul principal, o dramă regizată de Charles McDougall. Filmările vor începe săptămâna viitoare, în Puerto Rico.

Andrés Arturo García Menéndez, născut pe 12 aprilie 1956, în Havana, este actor şi regizor american, cunoscut sub numele Andy Garcia pentru roluri din filme ca „The Godfather: Part III“ (1990), pentru care a primit o nominalizare la premiile Oscar, „When a Man Loves a Woman“ (1994), cele trei pelicule din franciza „Ocean's“ şi „Modigliani“ (2004). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările