Al 24-lea film din franciza „James Bond“ o va avea în distribuţie pe Penelope Cruz. Aceasta ar putea fi chiar fata Bond

Al 24-lea film din franciza „James Bond“ o va avea în distribuţie pe Penelope Cruz. Aceasta ar putea fi chiar fata Bond

Numele actriţei spaniole Penelope Cruz, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 28 aprilie, apare într-un comunicat de presă al studiourilor Sony Pictures despre viitoarea distribuţie din film FOTO Reuters

Al 24-lea film din franciza „James Bond“, regizat de Sam Mendes, care va fi lansat pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015, o va avea în distribuţie pe actriţa spaniolă Penelope Cruz, potrivit presei internaţionale, care citează un anunţ dat publicităţii de reprezentanţii studiourilor Sony.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producătorii au confirmat că noul film, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi regizat tot de Sam Mendes, cineastul care a asigurat regia celui mai recent lungmetraj din serie, „007: Coordonata Skyfall“, lansat în 2012, informează lefigaro.fr.

Distribuţia peliculei este pe cale să se contureze în aceste zile. În afară de Daniel Craig, despre care se ştia deja că va interpreta din nou rolul agentului 007, actriţa Penelope Cruz a fost confirmată în calitate de Bond Girl. În urmă cu doi ani, soţul ei, Javier Bardem, a jucat unul dintre rolurile principale din „007: Coordonata Skyfall“, interpretându-l pe Raoul Silva, un fost spion devenit un geniu al crimei, hotărât să se răzbune pe personajul „M“. Ralph Fiennes şi Naomie Harris fac şi ei parte din distribuţia noului film.

Potrivit tabloidului „Daily Mail“, care citează publicaţia franceză „Premiere“, numele actriţei spaniole, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 28 aprilie, apare într-un comunicat de presă al studiourilor Sony Pictures.

„Sony a dat publicităţii programul său de lansări viitoare. O mare surpriză se află pe pagina a doua: alături de Daniel Craig, Ralph Fiennes şi Naomie Harris apare numele actriţei Penelope Cruz în distribuţia filmului «Bond 24» de Sam Mendes“, afirmă jurnaliştii francezi.

Zvonurile despre distribuirea actriţei spaniole Penelope Cruz în acest proiect cinematografic circulă de mai bine de un an în presa internaţională. Dacă se vor dovedi adevărate, atunci Penelope Cruz va deveni cea mai în vârstă Bond Girl din istoria francizei şi va prelua acest titlu de la actriţa britanică Honor Blackman, care avea 39 de ani atunci când a interpretat personajul Pussy Galore din filmul „Goldfinger“ (1962).

În ceea ce priveşte personajul negativ din „Bond 24“, presa internaţională nu mai vorbeşte despre John Travolta, ci de actorul de culoare Chiwetel Ejiofor, protagonistul dramei istorice „12 ani de sclavie“.

Potrivit scenaristului John Logan, „Bond 24“ nu va fi o continuare a lungmetrajului „007: Coordonata Skyfall“, dar va avea numeroase legături cu acel film. În schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

„Spectatorii au adorat acele referiri numeroase la precedentele filme din «Skyfall» şi următorul film va fi exact în acelaşi stil“, a spus John Logan, care a evitat să vorbească despre intriga şi personajele noului lungmetraj, limitându-se să spună că filmările de la „Bond 24“ vor debuta în octombrie 2014.

După ce „007: Coordonata Skyfall“ a obţinut încasări de peste un miliard de dolari pe plan mondial, devenind nu doar cel mai profitabil film din seria „James Bond“, ci şi pelicula cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei britanice, fanii acestei francize şi-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes şi Daniel Craig să continue şi să se concretizeze cu un nou lungmetraj din această franciză.

Implicarea regizorului britanic în producţia celui de-al 24-lea film din franciza „James Bond“ a fost multă vreme pusă sub semnul întrebării, din cauza numeroaselor proiecte de teatru pe care cineastul le are pe agenda sa de lucru, însă Sam Mendes a acceptat în cele din urmă această ofertă.

Al 24-lea film din franciza cinematografică „James Bond“ va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările