Actriţa Ana Ularu a încheiat filmările la „Inferno“: „Tom Hanks este o legendă cu mare respect pentru actorie“

Actriţa Ana
Ularu a încheiat filmările la „Inferno“: „Tom Hanks este o legendă cu mare
respect pentru actorie“

Ana Ularu a încheiat filmările pentru lungemtrajul „Inferno” FOTO Marian Iliescu

Actriţa Ana Ularu a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul „Inferno“, regizat de Ron Howard, în care deţine rolul secundar Vayentha, şi a declarat că partenerul său de platou Tom Hanks - protagonistul peliculei - este „o legendă, cu mare respect pentru actorie“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În luna ianuarie am dat o probă şi am primit rolul“, a declarat Ana Ularu pentru Mediafax despre cum a început aventura sa în lumea filmului „Inferno“, al lui Ron Howard, despre care spune că este unul dintre cineaştii preferaţi ai Americii, care a pornit de la actorie şi, din acest motiv, are un fel aparte de a empatiza cu interpreţii rolurilor din filmele sale.

„Ron Howard este un regizor meticulos, apropiat de actori, cu o foarte mare atenţie la detalii“, a mai spus actriţa, adăugând că filmările s-au desfăşurat în perioada aprilie - iunie, în Florenţa şi Budapesta, proiectul cinematografic ajungând acum în etapa de postproducţie.

Actriţa în vârstă de 30 de ani a vorbit şi despre cel mai cunoscut dintre partenerii săi de pe platourile de filmare ale acestei producţii, Tom Hanks, numindu-l „o legendă“. „Este un om foarte drăguţ şi un partener deosebit de lucru, cu un foarte mare respect pentru actorie şi interpretare“, a adăugat aceasta.

Producţia cinematografică, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, este bazată pe romanul omonim, publicat în mai 2013, de Dan Brown. Cea de-a patra carte din serie îl are ca protagonist pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard care dovedeşte mult fler şi curaj în investigaţiile sale istorice. Fanii acestei francize de succes se aşteptau ca Tom Hanks să joace acest rol şi în adaptarea cinematografică a celui de-al treilea roman din serie, „The Lost Symbol“, însă, după ce Ron Howard a anunţat că nu doreşte să regizeze acest film, proiectul a fost abandonat.

„Inferno“ prezintă încercarea profesorului Langdon de a-şi recupera memoria, după ce se trezeşte într-un spital din Italia şi este diagnosticat cu amnezie. În acelaşi timp, el încearcă să oprească un bărbat care doreşte să elibereze în lume un virus letal a cărui structură este paradoxal asociată cu renumitul poem epic „Divina Comedie“ scris în secolul al XIV-lea de Dante Alighieri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările