A fost lansat trailerul pentru „Povestea unui pierde-vară“, o comedie românească despre emanciparea bărbatului VIDEO

A fost lansat trailerul pentru „Povestea unui pierde-vară“, o comedie românească despre emanciparea bărbatului VIDEO

Alexandru Papadopol şi Crina Semciuc joacă rolurile principale în noul film al lui Paul Negoescu

Regizorul Paul Negoescu şi actorul Alexandru Papadopol îşi propun să rezolve în cheie comică o ecuaţie cu prea multe necunoscute: emanciparea unui bărbat. Din 21 septembrie, filmul „Povestea unui pierde-vară“ va fi pe marile ecrane, iar recent a fost lansat şi trailerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Realizatorii succesului de box-office din 2016 „Două lozuri“ revin, în această toamnă, în cinematografe, cu o nouă producţie. „Povestea unui pierde-vară“ este o comedie despre un profesor de matematică şi complicatele lui relaţii amoroase, pe fundalul unui Bucureşti mai luminos ca niciodată. Cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter şi Crina Semciuc în rolurile principale, filmul îşi doreşte să îi amuze pe telespectatori, dar şi să le ridice şi câteva semne de întrebare. 
 
„Nu cred că mai putem vorbi astăzi, în 2018, despre emanciparea femeii fără să vorbim şi despre emanciparea bărbatului. Aşa că am făcut un film despre încercarea de maturizare a unui bărbat de peste 40 de ani“, a declarat regizorul Paul Negoescu.
 
 
 
Echipa artistică a peliculei este aceeaşi care a realizat „Două Lozuri“: Paul Negoescu semnează scenariul şi regia, Alexandru Papadopol este Petru, personajul principal, Ana Drăghici este directoarea de imagine. Ea este, de altfel, prima femeie din cinematografia română care a semnat imaginea unui lungmetraj în ultimii 25 de ani. Mălina Ionescu, un specialist de film cu o experienţă extrem de bogată, realizează scenografia.
 
Filmul este distribuit de Ro Image 2000 şi va avea premiera în cinematografe pe 21 septembrie 2018. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările