A fost lansat primul trailer oficial pentru „Star Wars: The Last Jedi“: biletele la premiera filmului au fost puse în vânzare

A fost lansat primul trailer oficial pentru „Star Wars: The Last Jedi“: biletele la premiera filmului au fost puse în vânzare

Daisy Ridley revine în rolul eroinei Rey, în „Star Wars: The Last Jedi“ FOTO Cinemagia

A fost lansat mult-aşteptatul trailer al celui de-al optulea film al francizei „Războiul stelelor/Star Wars“, intitulat „Ultimul Jedi/The Last Jedi“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în urmă cu cinci luni, Lucasfilm a lansat un teaser care nu dezvăluia prea multe informaţii despre povestea episodului VIII, „Star Wars: The Last Jedi“, iar în iulie a lansat un clip cu scene din culisele filmului, luni noaptea, casa de producţie a făcut public trailer-ul oficial în pauza meciului de fotbal american dintre dintre Minnesota Vikings si Chicago Bears.
 
 
Împreună cu trailer-ul a fost lansat şi un nou poster care o plasează în centrul faimoaselor personaje ale francizei pe Prinţesa Leia, interpretată de Carrie Fisher, actriţa care a murit anul trecut, pe 27 decembrie, după încheierea filmărilor.
 
„Star Wars: The Last Jedi“ va avea premiera în cinematografe pe 15 decembrie, iar biletele au fost deja puse în vânzare.
 
Noul „Star Wars“ este regizat de Rian Johnson şi distribuţia va fi foarte similară cu cea din episodul şapte, „The Force Awakens“ (2015) şi reprezintă o combinaţie dintre actorii din trilogia anilor `70 şi cei care au fost introduşi în 2015. John Boyega (Finn) şi Daisy Ridley (Rey) vor interpreta rolurile principale, Mark Hamill va reveni ca Luke Skywalker, iar Carrie Fisher, pentru ultima oară, va intra în pielea personajului Leia. Adam Driver va fi din nou personajul negativ, interpretându-l pe Kylo Ren. 
 
Cel de-al nouălea film al francizei „Războiul stelelor“, regizat de J.J. Abrams, va fi lansat pe 24 mai 2019.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: