A apărut primul trailer pentru „Mary Poppins Returns“, cu Emily Blunt şi Meryl Streep. Care este data de lansare a filmului VIDEO

A apărut primul trailer pentru „Mary Poppins Returns“, cu Emily Blunt şi Meryl Streep. Care este data de lansare a filmului VIDEO

Primul teaser pentru „Mary Poppins Returns“ a fost lansat FOTO Disney

Filmul „Mary Poppins Returns“, regizat de Rob Marshall, cu Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda şi Meryl Streep în distribuţie, va avea premiera la sfârşitul acestui an, iar primul teaser a fost lansat în seara galei premiilor Oscar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Musicalul „Mary Poppins Returns“, o continuare a celebrului film din 1964, este regizat de Rob Marshall şi o aduce pe Emily Blunt în rolul îndrăgitei dădace, în timp ce Meryl Streep interpretează un personaj nou.
 
Astfel, „Mary Poppind Returns“ va avea lansarea de Crăciun, pe 25 decembrie, scrie News.ro.  
 
Mary Poppins se întoarce pe marile ecrane după 50 de ani, continuând fantastica poveste pentru copii. Musicalul „Mary Poppins Returns“, va marca o nouă colaborare a actriţei Meryl Streep cu echipa din spatele musicalului „În inima pădurii/Into the Woods“ (2014) - actriţa Emily Blunt, regizorul Rob Marshall şi producătorii Marc Platt şi John DeLuca. 
 
Meryl Streep şi Emily Blunt au mai jucat împreună şi în filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada“ (2006). 
 
 
Emily Blunt joacă rolul principal în filmul care urmăreşte copiii din familia Banks deveniţi adulţi. Mary Poppins apare în viaţa lor pentru a-i ajuta şi pentru a îl ajuta pe Michael Banks (Ben Whishaw) cu cei trei copii ai lui. Din distribuţia filmului mai fac parte Ben Whishaw şi Emily Mortimer, Colin Firth, Angela Lansbury şi Dick Van Dyke, care revine în poveste. 
 
Primul lungmetraj „Mary Poppins”, regizat de Robert Stevenson, a fost lansat în 1964 şi i-a avut în rolurile principale pe Julie Andrews şi Dick Van Dyke. Filmul a primit cinci premii Oscar, între care şi la caregoria Cea mai bună actriţă în rol principal.
 

Sinopsis: Inspirându-se din bogatul univers creat de P.L. Travers în cele şapte romane, povestea din „Mary Poppins Returns“ se desfăşoară în Londra, în timpul Marii Crize Economice - epoca în care au fost scrise romanele din această serie. Foştii copii avuţi sub tutelă de fantastica dădăcă, Jane şi Michael Banks, sunt acum adulţi, iar Michael are şi el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta (cu ajutorul unui lampagiu, Jack, interpretat de actorul Lin-Manuel Miranda), încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks. 

Meryl Streep, luând parte la repetiţii FOTO Entertainment Weekly
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările