EXCLUSIV Chris Lowell, actor „How I Met Your Father“: „Nu poţi simula chimia dintre actori, trebuie să fie cel mai important element într-un sitcom“

EXCLUSIV Chris Lowell, actor „How I Met Your Father“: „Nu poţi simula chimia dintre actori, trebuie să fie cel mai important element într-un sitcom“

După 9 sezoane şi 7 Premii Emmy, serialul „How I Met Your Mother“ s-a încheiat în 2014. La începutul acestui an, a apărut „How I Met Your Father“, un spin-off, marca Disney. Sitcomul este produs de Hilary Duff, iar din distribuţie face parte şi actorul american Chris Lowell, care, într-un interviu exclusiv pentru „Weekend Adevărul“, a vorbit despre provocările personajului pe care îl joacă şi cum a evoluat ca actor în cei 19 ani de carieră.

INTERVIU Ligia Ciornei, regizoare: „Ca femeie regizor, trebuie să duci o muncă dublă: să te educi să nu fii emoţională şi să nu iei lucrurile personal“

INTERVIU Ligia Ciornei, regizoare: „Ca femeie regizor, trebuie să duci o muncă dublă: să te educi să nu fii emoţională şi să nu iei lucrurile personal“

Drumul către o carieră de succes într-o industrie mai mult a bărbaţilor a fost pavat în cazul Ligiei Ciornei de ştiinţele exacte. Debutul în lungmetraj al regizoarei Ligia Ciornei vine după ani de studii de specialitate, în prezent aceasta urmând cursurile doctorale la Facultatea de Film din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“.

TIFF 2022: Ce evenimente rezervă primul weekend de festival, la Cluj

TIFF 2022: Ce evenimente rezervă primul weekend de festival, la Cluj

Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi deschide porţile astăzi, 17 iunie, cu o proiecţie specială a unuia dintre cele mai aşteptate titluri ale anului 2022 – Reţeaua Jane (r. Phyllis Nagy), o poveste curajoasă despre câteva femei care au schimbat lumea, cu Elizabeth Banks şi Sigourney Weaver în rolurile principale. Peste 2500 de spectatori sunt aşteptaţi la evenimentul de gală, programat de la ora 20:45 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

La 12 ani după ce primul sezon al serialului Borgen (Castelul) era lansat pe piaţa filmului din Scandinavia şi ulterior, la nivel global, acest al patru sezon, denumit şi Borgen - Riget, Magten og Æren / Castelul – Împărăţia, Puterea şi Gloria, cu doar opt episoade, reflectă atât schimbările petrecute în această perioadă în Danemarca şi în lume, dar şi în relaţia film – realitatea înconjurătoare.

acum 11 zile · comentarii (2)

Pe 20 iunie 2022, fecundul cineast român Radu Gabrea ar fi împlinit 85 de ani. A trecut însă în veşnicie în 2017, lăsând în urmă o operă cinematografică, construită cu forţă, atât în România, cât şi în Germania, unde s-a salvat, fugind la timp de constrângerile regimului comunist.

acum 13 zile · comentarii (0)

Mai exact după convingerile profund critice la adresa societăţii pe care şi le expune, de fiecare dată, Vincent Lindon, care a citit chiar un text, mai în glumă mai în serios, cu o propunere să fie reales 4 ani în această „funcţie“... de ce nu 6, cum e cu primarii la ei? Sau 9 ca la parlamentarii francezi?

luna trecuta · comentarii (0)

Bursa zvonurilor merge spre Corsage, din Luxemburg, un portret al împărătesei Sissi din alt unghi decât celebru miniserial (încă nici nu-i zicea aşa în 1955), rol care a lansat-o şi mai apoi a exasperat-o pe Romy Schneider, despre al cărui documentar dedicat tot de o femeie, de Lucie Caries, la 40 de ani de la parţial încă inexplicabila plecare la stele a starului, am mai pomenit.

luna trecuta · comentarii (0)

Ieri searăă, pe covorul roşu, aveai impresia că răsfoieşti un dicţionar de cinema, căci au defilat sute de staruri de cinema, ca să sărbătorească a 75-a ediţie, cu entuziasmul libertăţii recucerite, după doi ani grei de pandemie, şi ca să dea ghes publicului, nu doar să-şi facă selfie cu vedetele, ci să revină , în număr cât mai mare în sălile de cinema.

luna trecuta · comentarii (1)

Virginie Efiera, belgianca din sulfurosul - ca să nu-i zicem deocheatul - Benedetta de anul trecut, a fost Maestru sau oare îi zicem Maestra de Ceremonii,(în chiar ziua în care şefa cabinetului francez a fost desemnata: Elisabeth Borne) elegantă şi emoţionată faţă de cei trei pe care trebuia să-l introducă: strălucitul actor şi caracter Forest Whitaker, cu un Palme d Or pentru întreaga carieră, care sperăm că nu s-a încheiat.

luna trecuta · comentarii (0)

În episodul pilot a fost sosirea pe Croazetă, cu covoarele încă învelite în plastic, precum telecomenzile TV (care au fost sursa multor ironii), cu site-ul care cădea non-stop şi explicaţia lui Thierry Fremaux, care a fost una halucinantă (ca să citez expresia preferată a actorului Luchini):

luna trecuta · comentarii (0)
Modifică Setările