VIDEO Maneaua coronavirusului: „Corona-i virus chinezesc/Pe români îi zăpăcesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei copii au lansat o manea despre coronavirus FOTO Captură video
Trei copii au lansat o manea despre coronavirus FOTO Captură video

Virusul mortal coronavirus a fost sursă de inspiraţie pentru videoclipul manelei „Corona-i virus chinezesc“, în care o copilă cântă despre cea mai recentă ameninţare virală, în timp ce doi băieţi dansează alături de ea.

Un videoclip cu trei copii, doi băieţi şi o fată, care cântă o manea despre coronavirus, a strâns după o săptămână de la lansare mai mult de 31 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al solistei piesei, Sorina Maria Pop. 

Maneaua face trimitere la brand-ul de bere ce are denumirea identică cu virusul mortal din China: „Corona-i virus chinezesc/Pe români îi zăpăcesc/Vrea să-i ţină închişi în casă/Să nu aibă pâine pe masă“.

„Du-te virus, du-te, pleacă!/Înapoi în China pleacă/Că românii sunt căliţi şi de viruşi şi de griji“, „Pe români s-au testat multe/Şi plăcute şi urâte/Dar românu-i din oţel, nicio boală nu dă în el“, sunt alte versuri ale melodiei. 

Coronavirusul a provocat peste 600 de decese şi mai mult de 31 de mii de cazuri de îmbolnăvire

Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus, la nivel global, era vineri dimineaţă, 7 februarie, de 31.420 de persoane, peste 31.000 fiind în China, unde numărul cazurilor a crescut cu 3.143, reprezentând 11%, într-o singură zi. Aceasta în condiţiile în care până acum creşterea zilnică era de 15%.

În total s-au înregistrat 638 de decese, doar două fiind în afara Chinei, în Filipine şi în Hong Kong.Mii de persoane sunt blocate pe două nave de croazieră aflate în carantină la Yokohama şi în Hong Kong.

Vineri dimineaţă au fost confirmate 41 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus la bordul navei de croazieră Diamond Princess, aflată în portul nipon Yokohama, astfel că numărul total de cazuri înregistrate pe navă este 61, din 273 şi pasageri şi membri ai echipajului testaţi.

De asemenea, în România mai multe persoane se află în carantină. 

Showbiz



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite