Val de ironii după ce Dragnea a afirmat că USR-PLUS a pus gând rău frigiderelor şi aragazurilor: Nu s-a spus dacă ne iau şi fierul de călcat, că asta n-o mai tolerez

Val de ironii după ce Dragnea a afirmat că USR-PLUS a pus gând rău frigiderelor şi aragazurilor: Nu s-a spus dacă ne iau şi fierul de călcat, că asta n-o mai tolerez

Liviu Dragnea FOTO Octav Ganea/Inquam Photos

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns iar subiect de glume în online după ce a sugerat că românii riscă să rămână fără case, maşini, frigidere şi aragazuri dacă vor vota cu alianţa USR-PLUS.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent la Botoşani, Dragnea a făcut o serie de promisiuni electorale şi a lansat mai multe atacuri la adresa partidelor din Opoziţie. 

O afirmaţie a ieşit însă în evidenţă. Preşedintele PSD le-a spus celor prezenţi că, trăind într-o ţară liberă, pot vota cu USR-PLUS, dar în cunoştinţă de cauză: „Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, «aragaze» (n.r. – forma corectă la plural este aragazuri), e în regulă“.

Afirmaţia lui Dragnea a stârnit un val de comentarii ironice şi glume în mediul online, românii arătând că nu sunt dispuşi să renunţe cu una, cu două la electrocasnice. 

„Nu s-a spus dacă ne iau şi fierul de călcat, că asta n-o mai tolerez“. (Victor Draghici)

„Nu-i bai dacă-mi rămâne aspiratorul!“ (Constantin Vasilie)

„Eu deja le-am legat de picior, şi frigiderul, şi aragazul. Să mă ia şi pe mine odată cu ele, Barna şi cu Cioloş“. (Sorin Popa)


 
   
 
 
 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările