Un român, celebru pe Instagram pentru că imită pozele vedetelor. Cum a parodiat-o pe Iulia Albu FOTO

Un român, celebru pe Instagram pentru că imită pozele vedetelor. Cum a parodiat-o pe Iulia Albu FOTO

Delia/Bodi FOTO Captură foto Instagram

Un român a devenit celebru pe Instagram după ce a început să reinterpreteze fotografii ale unor vedete din România, precum fashion-editorul Iulia Albu şi cântăreţele Lidia Buble, Anda Adam şi Delia, dar şi din străinătate, spre exemplu cântăreţele Miley Cyrus, Rihanna, Lady Gaga şi Ariana Grande.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Stan sau Bodi, aşa cum este cunoscut pe Instagram, are 21 de ani şi a devenit celebru pentru modul în care imită pozele vedetelor. 
 
Tânărul, student în anul I la Universitatea Maritimă din Constanţa, ia pozele persoanelor publice atât din România, cât şi din afară şi le reproduce în stilul lui, folosind ce găseşte prin casă, scrie Vice
 
Despre „pasiunea“ pe care o are de un an, Bodi a declarat: „Acum vreo doi ani, am descoperit pagina unei tipe din America, mai exact Celeste Barber, care avea la bază acelaşi concept. Mi s-a părut funny (amuzant - trad.) şi am vrut să fac şi eu asta“. 
 
Iulia Albu/Bodi FOTO Captură foto Instagram
 
Iulia Albu/Bodi FOTO Captură foto Instagram
 
„Mereu mi-a plăcut să fac oamenii să se simtă bine, să zâmbească şi făceam asta şi înainte, dar doar cu cei din jurul meu. Cu ajutorul acestui cont, pot să fac mai mulţi oameni să râdă sau cel puţin asta încerc. Uneori, când nu mai ştiu poza cui s-o reproduc, aleg la nimereală o literă şi caut celebrităţi ale căror nume încep cu litera respectivă“, a mai spus el pentru sursa citată.
 
Lady Gaga/Bodi FOTO Instagram
 
Ariana Grande/Bodi FOTO Instagram
 
Rihanna/Bodi FOTO Instagram
 
Tânărul, care are peste 63 de mii de fani pe Instagram, spune că a primit multe mesaje de laudă, în special de la vedete pe care le-a imitat, precum Lidia Buble, Shift, băieţii de la Noaptea Târziu, Adda. 
 
Lidia Buble/Bodi FOTO Instagram
 
Anda Adam/Bodi FOTO Instagram
 
„N-am întâmpinat pe nimeni care să se fi supărat, deci sper să nu. Nu fac asta să-mi bat joc de ei, e un pamflet şi trebuie tratat ca atare“, a declarat Bodi când a fost întrebat cum au primit oamenii „pasiunea“ lui.
 
Miley Cyrus/Bodi FOTO Instagram

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: