Un personaj din „Familia Simpson“ va muri odată cu premiera sezonului 26

Un personaj din „Familia Simpson“ va muri odată cu premiera sezonului 26

Krusty the Clown ar putea să fie ucis chiar din primul episod al sezonului 26 din „Familia Simpson“

Unul dintre cele mai importante personaje ale sitcomului animat „The Simpsons/Familia Simpsons“ ar putea să nu mai apară odată cu premiera sezonului cu numărul 26. Fanii au speculat de luni bune că personajul Krusty the Clown îşi va trăi ultimele momente.

Al Jean, producătorul executiv al show-ului, a stârnit recent un val de frenezie în rândul fanilor „The Simpsons“ atunci când a anunţat că primul episod din viitorul sezon al sitcomului se va numi „Clown in the Dumps“. Acelaşi oficial a declarat că un personaj important va fi scos din show, unul al cărui actor a câştigat un premiu Emmy (Dan Castellaneta, cel care îi vă viaţă lui Krusty a câştigat un astfel de premiu).

Pe de altă parte, indiciul oferit de Al Jean nu este însă de prea mare ajutor întrucât mulţi actori din distribuţia serialului, inclusiv cei care asigură vocile personajelor principale, au câştigat un premiu Emmy, scrie „The Huffington Post“.

Pe baza acestor declaraţii, telespectatorii show-ului animat sunt convinşi că simpaticul clovn va fi cel care va fi „omorât“. „Nu am spus că îl voi ucide pe Krusty, nu am insinuat asta. Este vorba despre un personaj apreciat, totul va avea loc la premiera noului sezon. Va fi un eveniment major al show-ului, dar nu va fi o baie de sânge“, a declarat apoi Al Jean.

Pe de altă parte, există şanse ca alte personaje să fie cele vizate de această soartă, printre ele aflându-se tatăl lui Krusty, Rabbi Hyman Krustofski (voce Jackie Mason) sau Sideshow Bob (voce Kelsey Grammer).

„Familia Simpson“ a prezentat moartea îngrozitoare a personajului Maude Flanders, soţia vecinului încrezut Ned, în sezonul al 11-lea, care a căzut pe pista unui circuit pentru maşini de curse, iar în sezonul 22, personajul Fat Tony a fost ucis.

„Familia Simpson“, un show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime-time în Statele Unite ale Americii. De la lansarea lui, în 1989, „Familia Simpson“ a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial.

Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia şi politica internaţională.

Sitcomul a introdus expresia „D’oh!“ în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame. Premiera sezonului 26 a serialului are loc pe 28 septembrie, pe reţeaua americană Fox.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările