Un actor principal din „Vikings“ vine la Transylvania Comic Con din Cluj

Un actor principal din „Vikings“ vine la Transylvania Comic Con din Cluj

Alexander Ludwig îl interpretează pe Bjorn Ironside, fiul lui Ragnar, în serialul „Vikingii“ FOTO History

Actorul canadian Alexander Ludwig (27 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul din serialul „Vikingii“, va participa la Transylvania Comic Con, eveniment ce se desfăşoară în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, în perioada 18-20 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexander Ludwig este al doilea nume, după Rick Cosnett („The Vampire Diaries”, anunţat în dreptul invitaţilor la prima ediţie a Transylvania Comic Con.

Alexander Ludwig şi-a făcut debutul într-o reclamă pentru franciza „Harry Potter“, iar după o serie de roluri în producţii americane, a obţinut rolul principal în „The Seeker: The Dark is Rising“.

În 2012, a făcut parte din distribuţia filmului „Jocurile foamei/The Hunger Games“, rol pentru care a câştigat premiul Best Fight acordat de MTV Movie Awards, precum şi trofeul pentru Best Villain la Teen Choice Awards.

Începând cu 2014, Alexander Ludwig îl interpretează pe Bjorn Ironside, fiul lui Ragnar, unul dintre personajele principale în serialul fenomen „Vikings“, produs şi difuzat de History. 

De asemenea, Alexander va avea un rol important în „Bad Boys for Life“, alături de Will Smith şi Martin Lawrence. Filmul va avea premiera în ianuarie 2020.

Transylvania Comic Con îşi propune să devină un reper al evenimentelor de acest gen în regiune, alături de East European Comic Con, cel mai amplu eveniment în acest moment  din centrul şi estul Europei.

Biletele pentru prima ediţie Transylvania Comic Con pot fi achiziţionate începând de pe comic-con.ro, precum şi din magazinele Cărtureşti (via Myticket/ Entertix).

„Clujean fiind, mi-am dorit foarte mult să venim cu evenimentul în inima Transilvaniei, mai ales că de aici a pornit toată pasiunea. În ultimii doi, trei ani, am analizat şi am pregătit Transylvania Comic Con, în special pentru că trebuie să îl structurăm pentru o locaţie cu totul nouă pentru noi. Tocmai de aceea, va avea o personalitate proprie şi o identitate unică, întrucât ne dorim să devină rapid un reper pentru regiune. Sperăm ca publicul să fie deschis şi să susţină prima ediţie printr-o participare cât mai numeroasă“, a declarat Mircea Mureşan, managerul general al East European Comic Con şi Transylvania Comic Con.

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con şi le vor oferi pasionaţilor şansa de a testa cele mai noi jocuri şi de a lua parte la competiţii cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generaţie.
 
Dintre atracţiile principale nu vor lipsi o zonă de street food cu mâncăruri delicioase, concursuri de cosplay, artişti de bandă desenată, demonstraţii de VR, precum şi un târg generos unde vizitatorii pot interacţiona cu expozanţii şi pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producţiile SF preferate.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit şansa fanilor de a întâlni personalităţi precum Jason Momoa („Game of Thrones“, „Aquaman“), Mark Shepard („Supernatural“), Daniel Gillies („The Originals“), Robert Knepper („Prison Break“), Charles Dance („Game of Thrones“, „The Imitation Game“), Sylvester McCoy („Dr.Who“, „The Hobbit“).
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: