Se lansează un nou show de comedie, „Beton“ VIDEO

Se lansează un nou show de comedie, „Beton“ VIDEO

Alex Mincu FOTO Comedy Central

Comedy Central România va difuza, începând din 1 aprilie, un nou show de comedie, „Beton!“, realizat de comediantul Alex Minculescu (Mincu).

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar de ziua păcălelilor, Mincu va da startul show-ului „Beton“, bazat formatul internaţional „Most Ridiculous“. Mai exact, comediantul va ironiza cele mai populare videoclipuri în care cei păcăliţi de soartă comit gafe. 
 
Primul dintre cele opt episoade din „Beton!“, toate cu o durată de 20 de minute, se concentrează asupra sporturilor şi asupra lucrurilor prosteşti care li se întâmplă celor care se implică în activităţi riscante precum jogging-ul şi golful. Nici cei care sunt pasionaţi de ciclismul rural nu sunt în siguranţă, mai ales când un struţ decide să participe la cursă sau când o coţofană îi atacă în picaj. Canotajul practicat pe un lac liniştit nu pare vreun sport extrem, dar devine odată ce protagonistul nu reuşeşte nici măcar să se aşeze în barcă. 
 
Următorul episod atacă subiectul nunţilor, inclusiv cea a unora care s-au gândit că dansul mirilor ar trebui înlocuit cu un număr de striptease, făcut tot de ei doi.
 
   
 
Noul serial a fost produs de o companie maghiară, Solaz Media. Principala schimbare adusă de „Beton!“ faţă de formatul internaţional se referă la narator, care nu apare de obicei pe micul ecran. Versiunea românească a show-ului pune accentul pe prezenţa lui Mincu, care s-a ocupat şi de adaptarea scenariului. 
 
Alexandru Minculescu (Mincu) este actor, comediant şi absolvent de ASE, unde a şi prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco. După finalizarea studiilor la UNATC, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic şi câştigând a doua ediţie a unei cupe de profil. Acum, are propriile lui show-uri şi este totodată unul dintre creatorii serialului online „Râzi ca prostu’“, la care se ocupă şi de organizarea filmărilor şi de montaj. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: