Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Simona Halep, ironizată de revista franceză Charlie Hebdo

După ce revista Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicaţii de satiră din Franţa, a inclus în cea mai recentă ediţie o caricatură a Simonei Halep, site-ul de umor TNR a publicat un articol în care „explică“ desenul caricaturiştilor francezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce revista de satiră Charlie Hebdo a publicat într-o ediţie recentă o caricatură cu Simona Halep, cu textul „O româncă câştigă Roland Garros. Halep: Fiare vechi, Fiare vechi!“, site-ul de umor TimesNewRoman.ro a publicat drept replică un articol ironizator la adresa Primei Doamne a Franţei, Brigitte Macron (65 de ani). 
 
„Agresivii jurnalişti de la Charlie Hebdo nu se dezmint nici de această dată. În ultimul număr al revistei, aceştia au publicat o caricatură care o înfăţişează pe soţia preşedintelui Franţei, Brigitte Macron după ce a furat trofeul Roland Garros de la Simona Halep şi strigând «fiare vechi luăm».
 
«După cum se vede foarte bine din fotografie, au transformat-o pe eleganta doamnă Brigitte într-o baborniţă scofâlcită şi beţivă şi, mai mult, au făcut-o româncă şi mai mult ca sigur s-au referit la o româncă din Moldova centrală, că acolo se practică sexul cu babe», a explicat un reputat analist de caricaturi şi comicării stabilit de 20 de ani la Bruxelles“, se arată în articol. 
 
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: