În copilărie, micuţul Klaus îşi pâra colegii care nu erau cuminţi. Copiii s-au simţit vânduţi de Iohannis.

Bibliotecara de la şcoala la care a învăţat Iohannis s-a săturat să îl intrebe în fiecare săptamână dacă poate aduce cărţile înapoi. „Şi această săptămână este dedicată cititului!”, îi spune preşedintele de fiecare dată.

Tovarăşii lui Iohannis s-au săturat să-l invite în oraş. Preşedintele nu iese niciodată din case.

Femeile nu vor ca preşedintele să se mai dea la ele pe net. Toate s-au săturat să să vadă în căsuţa de messenger Iohannis is typing.

Looserii s-au săturat să mai concureze cu Iohannis la crossuri. La cât de repede se mişcă preşedintele, aceştia nu vor mai putea ocupa niciodată ultimul loc.

Prima doamnă s-a săturat să fie înşelată de Iohannis. Preşedintele se crede un soi de casanova.

Divele s-au săturat de aerele de vedetă ale primei doamne. La cum se îmbracă, zici că vrea să fie Iohamiss România.

Livratorii de pizza s-au săturat de comenzile făcute de preşedinte pentru acasă. Asta ar putea însemna orice casă din România pentru Iohannis.

Băieţii s-au săturat să dea mâna cu Iohannis. Preşedintele nu dă noroc, ci ghinion.

Adolescenţii s-au saturat de atitudinea lui Iohannis. Preşedinte le lasă impresia că de când nu mai sunt copii, nimeni n-ar da doi bani pe ei.

Echipa naţională de fotbal a României s-a saturat să aştepte sprijin de la preşedinte. E clar pentru toată lumea că Iohannis ţine cu multinaţionalele.

Când nu merge cu bicicleta, Iohannis conduce ambulanţa neagră.

Dacă îl suspendă pe Iohannis, coaliţia PSD- ALDE nu mai este nevoită să adopte în Parlament legea conform căreia preşedinţii care i se opun lui Dragnea sunt arestaţi.

Dacă îl suspendă pe Iohannis şi ajunge primul om în stat, Tăriceanu nu va mai avea în faţa cui să se bage.

***

Acest articol este un pamflet.