MAI, glume cu priză la public pe seama Game of Thrones: „Ştim de ce realizatorii au refuzat includerea pompierilor în scenariu“

MAI, glume cu priză la public pe seama Game of Thrones: „Ştim de ce realizatorii au refuzat includerea pompierilor în scenariu“

MAI face glume pe seama Game of Thrones FOTO Facebook

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) se foloseşte de umor şi de penultimul episod al sezonului opt din „Game of Thrones“ pentru a lăuda eficienţa pompierilor, dar şi pentru a transmite un avertisment şoferilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne au comentat într-o notă amuzantă penultimul episod din sezonul opt „Game of Thrones“, precizând că motivul pentru care regizorii celebrului serial nu au inclus pompierii în distribuţie este pentru că, dacă ar fi făcut-o, King`s Landing ar fi fost şi acum în picioare.
 
„Spoiler Alert! Am aflat cine va sta pe Iron Throne la finalul serialului GOT! Tuturor celor care l-aţi vizionat, vă spunem că elementul cheie apare la minutul 79.43 din episodul 6, seria 8. Ştim şi de ce realizatorii Game of Thrones au refuzat includerea pompierilor în scenariul filmului. Motivul este unul foarte simplu: King`s Landing ar fi fost şi acum în picioare, iar dragonul şi Daenerys îmblânziţi“, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook, care e însoţit de o imagine în care un pompier român stinge flăcările provocate de dragon.
 
MAI evidenţiază şi faptul că datorită eficienţei pompierilor, care au înregistrat 7.500 de incendii stinse de la începutul anului şi peste 2.200 de vieţi salvate, ei sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane, „ceea ce nu ar fi fost bine având în vedere că rezerva de vin pentru Tyrion s-a terminat!“. „P.S. Nu fiţi ca Tyrion“, şi-a încheiat MAI mesajul. 

 

Gluma a fost gustată de utilizatorii de Facebook, care au răspuns, la rândul lor, prin comentarii ironice: 

„Daenerys a zburat cu mult peste viteza legală admisă, King's Landing nu avea autorizaţie de la pompieri. Clădirile care au căzut erau cu bulină roşie, neizolate de primărie, The Mountain a fost operat de un medic italian. Câte amenzi ratate.“, a scris o persoană. 

„I-am dat lui Daenerys amendă. Nu s-a dat jos de pe dragon la trecerea pentru pietoni. Aviz şi bicicliştilor“, a fost replica MAI. 

„Arde internetu' când postează MAI. Ce Micutzu, ce Bobonete. MAI, tati. PS: când aveţi show?“, a fost un alt mesaj. 

„Voi folosiţi ecranul de la radar ca să vă uitaţi la GOT?“, a scris altcineva. 

„Mişto pagina de umor“, a fost un alt mesaj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: