Imaginea amuzantă cu „refugiaţii“ PSD care s-a viralizat după ce Guvernul Orban a trecut de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele din PSD FOTO George Călin/Inquam Photos
Doamnele din PSD FOTO George Călin/Inquam Photos

O imagine amuzantă s-a viralizat după ce Guvernul Orban a trecut la votul din Parlament trimiţând oficial PSD în Opoziţie după 7 ani şi jumătate la Putere.

Guvernul Orban a fost învestit de Parlament: 240 de voturi pentru, cu şapte peste limita majorităţii. Balanţa a fost înclinată decisiv de voturile deputaţilor controlaţi de Daniel Constantin, care s-au dezis de Victor Ponta invocând interesul naţional. 

Schimbarea la faţă a Guvernului a fost întâmpinată cu entuziasm şi haz în mediul online, unde s-a viralizat rapid o memă realizată de Marian Eugen ce îi înfăţişează pe mai-marii PSD în ipostază de refugiaţi. 

În prim-plan apare fostul şef PSD, întemniţat la Rahova, Liviu Dragnea, care îl ţine la piept pe fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache. În dreapta lor este Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, care-şi protejează soţul, senatorul PSD Claudiu Manda. 

În memă apar şi fostul premier Viorica Dăncilă, flancată de deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi de Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD. 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite