FOTO Donald Trump a ajuns gluma internetului: magnatul american, comparat cu gogoşi, pisici şi ştiuleţi de porumb

FOTO Donald Trump a ajuns gluma internetului:
magnatul american, comparat cu gogoşi, pisici şi ştiuleţi de porumb

Donald Trump este comparat cu un porumb FOTO Buzzfeed.co

De când şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a devenit ţinta glumelor internauţilor. Aceştia au împânzit reţelele sociale cu imagini în care magnatul american este comparat cu animale, diverse personaje sau chiar alimente.

În luna iunie, Donald Trump, în vârstă de 69 de ani, s-a înscris în cursa pentru desemnarea canditatului republican la preşedinţia SUA. De atunci, însă, magnatul american a făcut mai mulţi paşi greşiţi pentru care a fost taxat. După ce acesta a declarat că mexicanii sunt „violatori“ şi „traficanţi de droguri“, posturile de televiziune NBC, Televisa şi Univision au renunţat la colaborarea cu el.

„Din cauza recentelor declaraţii insultătoare făcute la adresa imigranţilor, NBCUniversal a decis să încheie colaborarea cu domnul Trump. La NBC, respectul şi demnitatea pentru toţi oamenii sunt principalele noastre valori“, se preciza într-un comunicat emis de  postului american NBC la momentul respectiv.

Donald Trump a reacţionat după decizia luată de NBC şi, în timpul unei întruniri la care participa, la Chicago, a spus că el este acela care a pus capăt relaţiei profesionale cu postul de televiziune american, scrie Mediafax. „Ei nu au vrut ca eu să candidez la preşedinţie, pentru că voiau să prezint emisiunea «The Celebrity Apprentice»“, a declarat Donald Trump în faţa reporterilor prezenţi la eveniment. „Nu au fost încântaţi de alegerea mea. În ceea ce priveşte încheierea relaţiei profesionale, trebuie să fac acest lucru, pentru că părerea mea despre migraţie este foarte diferită de aceea a directorilor de la NBC“, a adăugat el.

Pe reţelele sociale, Donald Trump a devenit una dintre principalele surse de umor după ce mai mulţi internauţi au creat imaginiîn care magnatul american este comparat cu diverse lucruri, de la ştiuleţi de porumb la scaune vechi de maşină.

Site-ul „Buzzfeed“ a realizat o listă cu cele mai bune imagini:

O omidă pufoasă


Un porumb


Blobfish (un peşte care trăieşte pe fundul mării)

O gogoaşă

O jucărie Furby

Personajul Biff din filmul „Back to the Future/ Înapoi în viitor

O găină de plastic

Femeia malefică din filmul „The Goonies/ Tâlharii“

Un porcuşor de Guineea

O pisică

Un scaun vechi de maşină

O chiftea de pui

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările