Clipul de milioane de vizualizări: planul ilar prin care doi adolescenţi au încercat să intre la cinema pentru a vedea „Black Panther“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi din Statele Unite care îşi doreau cu disperare să vadă filmul Marvel „Black Panther“ şi-au pus la bătaie cea mai bună deghizare, inspirată din desene animate, în încercarea de a păcăli angajaţii cinematografului şi a intra pe un singur bilet. Metoda inedită nu a funcţionat, însă filmarea a amuzat milioane de oameni.

„Black Panther“, care se bucură de un succes fulminant la nivel global, i-a făcut pe doi adolescenţi americani să apeleze la o strategie ilară pentru a vedea filmul la cinema. Cei doi au cumpărat un bilet şi s-au deghizat într-un bărbat foarte, dar foarte înalt, unul dintre ei stând pe umerii celuilalt. Apariţia a fost completată de un trenci şi o pălărie.

Iar în caz că vă întrebaţi cum le-a venit ideea genială, ei bine, cei doi puşti au fost inspiraţi de personajul Vincent Adultman din populara animaţie „Bojack Horseman“, dar şi de personajele din filmul „The Little Rascals“, potrivit indianexpress.com. Chiar dacă deghizarea nu este una originală, e puţin probabil ca vreo persoană chiar să fi încercat aşa ceva în viaţa reală, deci gestul tinerilor poate fi privit cu îngăduinţă şi amuzament. 

Admirabila încercare nu a ţinut în faţa angajaţilor cinematografului, însă i-a transformat în scurt timp pe cei doi adolescenţi în staruri online. Filmarea momentului în care tinerii stau la coadă pentru a intra în sala de cinema a fost vizualizată de peste 9 milioane de ori.

„Am încercat să intrăm doi pe un bilet special. Managerul nu a înghiţit momeala. Nu am intrat, cumva managerul a simţit că e ceva în neregulă“, a glumit unul dintre cei doi băieţi care a şi făcut public întregul filmuleţ care prezintă lungul drum către cinema. 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite