Cele mai vizionate clipuri video de pe adevarul.ro: secretare indecente la locul de muncă şi violoncelişti care au rupt barierele dintre genurile muzicale

Cele mai vizionate clipuri video de pe adevarul.ro: secretare indecente la locul de
muncă şi violoncelişti care au rupt barierele dintre
genurile muzicale

2Cellos, adică doi violoncelişti de origine croată, Luka Šulić şi Stjepan Hauser, au cucerit publicul cu reinterpretarea unor piese cunoscute FOTO David Muntean

De la secretare indecente la locul de muncă, parodii despre romanii din Italia până la reinterpretarea unor piese cunoscute cu ajutorul violoncelelor şi „răzbunarea“ unui manechin „dotat“, toate au făcut deliciul utilizatorilor de pe site-ul „Adevărul“, în topul celor mai urmărite clipuri video ale secţiunii „Entertainment“.

O secretară află la locul de muncă a făcut un gest cel puţin ciudat. În timp ce prepara cafeaua cu lapte, aceasta a adăugat şi câţiva stropi din laptele matern, fără să ştie că este filmată. 

Aproximativ 111.000 de utilizatori ai site-ului adevarul.ro au accesat materialul video cu „secreatara surprinsă în offside“.

Pe locul al doilea în topul celor mai accesate clipuri video ale secţiunii „Entertainment“ s-a clasat reinterpretarea cel puţin originală a piesei AC/DC „Thunderstruck“ oferită de doi tineri extrem de talentaţi la violoncel, cu 106.409 de vizualizări. Cei doi violoncelişti de origine croată, Luka Šulić şi Stjepan Hauser, au fost o vreme rivali, dar de trei ani şi-au unit forţele şi au rupt barierele dintre diferitele genuri muzicale. „Smells Like Teen Spirit“, semnată de Nirvana, „Californication“, a băieţilor de la Red Hot Chili Peppers, şi „Voodoo People“, de la The Prodigy, sunt doar câteva dintre melodiile legendare care au fost recreate doar cu ajutorul violoncelelor. Maniera celor doi muzicieni de a reinterpreta piese cunoscute l-a fermecat pe Elthon John, care spunea: „Mergeţi să-i vedeţi live pentru că sunt de-a dreptul uimitori! Nu-mi amintesc să mai fi văzut ceva atât de interesant de la concertul live al lui Jimi Hendrix din ‘60“. Trupa a lansat deja două albume, „2Cellos“ (2011) şi In2ition (2013), iar în decembrie 2014 a concertat în România.

Urmează apoi, cu 100.420 de vizualizări, farsă în care un şef este surprins, în timpul unui posibil interviu de angajare, alături de secretara sa goală. Reacţiile celor care au venit pentru un loc de muncă şi se trezesc în faţa unei femei aproape goale a făcut deliciul vizitatorilor site-ului „Adevărul“.

Într-o cabină de probă, un manechin „dotat“ atrage atenţia unor cliente care probează diverse haine. Numai că figura din material plastic nu rămâne datoare pentru privirile aruncate. Clipul a adunat 74.008 de vizualizări.

Pe locul al cincilea în acest top s-a clasat parodia unor umorişti americani despre cum ar arăta viaţa femeilor dacă s-ar excita spontan şi necontrolat, asemenea bărbaţilor care manifestă erecţii bruşte. Videoclipul a generat 71.451 de vizualizări.

Un alt şef, aceeaşi secretară goală care surprinde o serie de angajaţi doar cu o cravată şi o pereche de lenjerie intima. Peste 70.000 de afişări în dreptul acestei clip video.

Un fenomen despre care se vorbeşte prea puţin, dar o situaţie-limită în care nu ar vrea să se afle nimeni. Hărţuirea sexuală la locul de muncă, subiectul unei farse a echipei „WorldsFunniestGags“, a strâns 68.293 de vizualizări.

Ce fac românii când ajung prima oară în Italia? La această întrebare a încercat să răspundă echipa emisiunii „Tonic Show“, de la Look TV, printr-o parodie elecventă, comico-tragică. Peste 52.000 de utilizatori au privit felul în care un român se laudă cu realizările sale.

Gândurile sincere, dar neexprimate ale femeilor când fac sex oral partenerilor lor, prezentate într-o parodie au stârnit interesul a peste 50.000 de utilizatori.

Topul celor mai vizualizate clipuri video este completat de cel în care o blondă cu picioare lungi şi fustă scurtă se apleacă după câteva portocale scăpate pe jos, totul în timp ce în preajma ei se află un bărbat care o ajută la nevoie. Aproximativ 48.000 de utilizatori au privit paţania femeii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: