Cele mai bune glume după picarea reţelei Orange: „Dragnea şi Viorica au tăiat net-ul ca să nu mai încasăm bani de la Soroş în Bitcoin“ FOTO

Cele mai bune glume după picarea reţelei Orange: „Dragnea şi Viorica au tăiat net-ul ca să nu mai încasăm bani de la Soroş în Bitcoin“ FOTO

FOTO Facebook Pe ce glume trăim?

După ce reţeaua de telefonie mobilă a Orange România a anunţat că întâmpină probleme tehnice, miercuri după-amiază, iar clienţii nu pot efectua şi primi apeluri în reţea, utilizatorii s-au grăbit să facă haz de necaz în aşteparea remedierii situaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi“, a fost mesajul companiei. 
 
În timp ce situaţia a stârnit furie printre clienţii Orange România, iar unii dintre ei au ameninţat că vor renunţa la serviciile reţelei, alţii au apelat la umor şi au făcut haz de necaz în aşteptarea remedierii situaţiei. 
 
Iată câteva dintre cele mai amuzante glume:
 
FOTO: Alina Bucsain 
 
 
 
 
 
Image may contain: 4 people, meme, text and outdoor
FOTO Facebook David Balogh 
 
 
De asemenea, în secţiunea de comentarii, pe pagina de Facebook Orange România, utilizatorii nu au întâmpinat nicio problemă în a lăsa sute de mesaje ironice. Iată câteva dintre ele: 
 
„Fiţi sinceri, aţi postat de pe un device conectat la Vodafone, este?“, a comentat un utilizator. 
 
„Dragnea şi Viorica au tăiat net-ul ca să nu mai încasăm bani de la Soroş în Bitcoin“, a scris o altă persoană. 
 
„Orange seamănă tot mai mult cu PSD: promite multe şi nu face nimic niciodată!“, a fost un alt mesaj. 
 
„Abia aştept să vină factura şi să întârzii cu plata ei. Acelaşi răspuns dau şi eu: îmi cer scuze dar întâmpin probleme financiare. Staţi liniştiţi, deja lucrez la remedierea situaţiei“. 
 
„Parcă văd la ştirile de la ora 17:00 la PRO TV: «Reţeaua ORANGE înjunghiată, având secţionări multiple“, a scris un alt utilizator. 
 
„Au început săpăturile la Autostrada Moldova şi a secţionat Dorel fibra din greşeală. Deşi n-am semnal deocamdată, mă declar mulţumit de începerea lucrărilor! Dăm înainte!“, este un alt mesaj. 
 
„Deja sună Telekom-ul cu oferte, grăbiţi-vă cu reţeaua“, se arată într-un alt comentariu. 
 
„Până reparaţi voi problemele, se lasă Dragnea de furat“, a scris o persoană. 
 
„Pentru cei care întreabă cât mai durează: 7 nopţi şi 7 zile“, a fost un alt comentariu. 
 

Orange este liderul pieţei de telefonie mobilă din România, cu venituri totale de 1,125 miliarde de lei în 2018, în creştere cu 5% faţă de 2017.

La 31 decembrie 2018, compania furniza servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.762.100 de clienţi, în creştere cu 1,3% comparativ cu finalul T4 2017, potrivit datelor publicate de companie.

Competitorii companiei pe piaţa de telefonie mobilă din România suny Vodafone, Telekom şi DigiMobil. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: