Cele mai bune glume după ce Gabriela Firea a fost huiduită şi şi-a închis contul de Facebook: „După Kerber, Muguruza şi Stephens, Halep a eliminat-o şi pe Firea“

Cele mai bune glume după ce Gabriela Firea a fost huiduită şi şi-a închis contul de Facebook: „După Kerber, Muguruza şi Stephens, Halep a eliminat-o şi pe Firea“

FOTO Mielul Sfânt Facebook

Gabriela Firea nu s-a ales doar cu huidelile copioase de pe Arena Naţională, ci şi cu un potop de ironii usturătoare pe Facebook, care au adus-o în punctul de a-şi închide pagina. Oamenii au taxat dur faptul că primarul general al Capitalei a urcat pe aceeaşi scenă cu Simona Halep, campioana de la Roland Garros, fiind de părere că a profitat de ocazie pentru a câştiga simpatia românilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 20.000 de români s-au strâns la Arena Naţională în semn de respect şi apreciere faţă de Simona Halep, proaspătă campioană la Roland Garros şi cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Iar dacă sportiva a fost îndelung ovaţionată şi aplaudată, Gabriela Firea a fost huiduită cu patimă până în momentul în care a coborât de pe scenă şi a părăsit stadionul. Edilul a fost prezent pentru a-i înmâna Simonei Halep „Cheia Bucureştiului“. 

Ulterior, Firea a găsit şi vinovaţii: soroşiştii care au dorit să compromită evenimentul organizat cu trudă. „Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oamenii decenţi“, a scris, printre altele, primarul Capitalei. Reacţia a fost întâmpinată cu numeroase comentarii acide, iar Firea şi-a suspendat pagina de Facebook. 
 
Dar glumele au continuat să apară. Iată câteva dintre cele mai amuzante, să mai şi râdem, căci oamenii suntem:
 
 

 

 
 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările