FOTO Cele mai amuzante fotografii cu animale sălbatice, în 2020. Au fost premiate recent

FOTO Cele mai amuzante fotografii cu animale sălbatice, în 2020. Au fost premiate recent

Premiile anuale Comedy Wildlife Photography evidenţiază cele mai amuzante fotografii ale animalelor făcute în sălbăticie

Pentru a atrage atenţia asupra necesităţii de a proteja fauna, mai mulţi fotografi s-au întrecut în a surprinde cele mai amuzante reacţii ale unor animale sălbatice. Cei mai buni au fost premiaţi la Comedy Wildlife Photography 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fotografii apar lei, hipopotami, maimuţe, broaşte ţestoase în ipostaze umoristice şi cu expresii asemănătoare omului. În total, au fost 42 de finalişti.

Premiile anuale Comedy Wildlife Photography evidenţiază cele mai amuzante fotografii ale animalelor făcute în sălbăticie. Fotografi din întreaga lume au captat cu ajutorul camerelor momentele în care animalele par să experimenteze emoţii sau dileme umane.

Iniţiatorii concursului, Tom Sullam şi Paul Joynson-Hicks, au dorit ca prin această acţiune să crească gradul de conştientizare cu privire la conservarea faunei sălbatice. 

Vezi aici o galerie foto uimitoare cu fotografii amuzante ale animăluţelor "în acţiune".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările