Archie, protagonistul unor benzi desenate vândute în 2 miliarde de copii, moare la finalul seriei

Archie, protagonistul unor benzi desenate vândute în 2 miliarde de copii, moare la finalul seriei

Archie Andrews, adolescentul din popularele reviste de benzi desenate „Archie“ va muri la finalul seriei, care se va încheia în iulie FOTO archiecomics.com

Archie Andrews, adolescentul din popularele reviste de benzi desenate „Archie“, care s-au vândut de-a lungul anilor în peste 2 miliarde de copii pe plan mondial, va muri la finalul seriei, care se va încheia în această vară.

Protagonistul acestei serii ce prezintă aventurile unui adolescent american în timpul liceului şi, apoi, a facultăţii, va muri încercând să salveze viaţa unui prieten, în ultimul număr al francizei de benzi desenate, „Life With Archie #36“, care va apărea în luna iulie, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut de Jon Goldwater, directorul executiv al editurii Archie Comics Publisher, pe site-ul www.archiecomics.com.

Ultima povestea cu Archie va fi disponibilă în mai multe formate, inclusiv cel tipărit, sub forma a două reviste, numărul 36 şi numărul 37, şi o colecţie paperback a întregii serii.

„Life With Archie #36“ va detalia ultimele clipe de viaţă ale personajului, iar „Life With Archie #37“ va prezenta felul în care prietenii lui Archie încearcă să depăşească momentul morţii sale, fiind prezentaţi la un an după tragedie.

Seria de benzi desenate „Archie“, în care apar şi alte personaje îndrăgite, precum Jughead, Betty şi Veronica, a debutat în urmă cu mai multe decenii în Statele Unite. De atunci, revistele „Archie Comics“ s-au vândut în peste două miliarde de copii pe plan mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: