Actriţa care o joacă pe Melissandre în „Game of Thrones“ vine în România, la Comic Con 2019: cât costă biletele FOTO

Actriţa care o joacă pe Melissandre în „Game of Thrones“ vine în România, la Comic Con 2019: cât costă biletele FOTO

Carice von Houten în „Game of Thrones“ FOTO HBO

Actriţa Carice von Houten, cunoscută pentru rolul Melissandrei din „Game of Thrones“, va participa la cea de-a şaptea ediţie a East European Comic Con, care va avea loc la Romexpo, în perioada 24-26 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carice von Houten (42 de ani), nimeni alta decât Melissandre, un personaj-cheie din fenomenul „Game of Thrones“, va participa la cea de-a şaptea ediţie a East European Comic Con, care va avea loc în perioada 24-26 mai la Romexpo. 
 
Evenimentul va fi primul din lume ce se va desfăşura după finalul celui de-al optulea şi ultim sezon al serialului HBO şi la care vor lua parte doi actori majori ai seriei.
 
Actriţa va fi prezentă la eveniment pentru Q&A, poze şi autografe sâmbătă (15.00-19.00) şi în prima parte a zilei de duminică (până la ora 14.00).
 
Abonamentele pentru trei zile sunt disponibile online la preţul de 110 lei pe comic-con.ro şi în Magazinele Cărtureşti (via Myticket/ Entertix).
 
Carice a reuşit să ofere o interpretare iconică personajulu Melissandre, o femeie misterioasă, puternică şi imprevizibilă în desfăşurarea de forţe din „Game of Thrones“. Melissandre l-a ghidat pe Stannis Baratheon în încercarea lui de a cuceri Tronul de Fier, a fost părtaşă la moartea unui pretendent la tron - Renly Baratheon -, dar şi la readucerea la viaţă a unui personaj central - Jon Snow.
 
FOTO HBO
 
Adeptă a religiei lui R'hllor, zeu al luminii, „The Red Woman“, aşa cum este cunoscută în serial, reuşeste prin talentul persuasiunii şi prin demonstraţia unor puteri supranaturale să aibă un rol important în bătălia pentru tron şi pentru supravieţuire în celebra serie produsă de HBO.
 
Înainte să o interpreteze pe Melissandre, Carice von Houten s-a făcut remarcată în seriale ca „Suzy Q“ şi „Undercover Kitty“ pentru care a primit un trofeu, respectiv o nominalizare la premiile Golden Calf, cele mai prestigioase premii în domeniul cinematografiei din Olanda.
 
Carice von Houten se va reîntâlni la East European Comic Con cu colegul său de platou din „Game of Thrones“, Vladimir Furdik (Night King). Cei doi se alătură lui Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer“) şi Adam Brown („The Hobbit“, „Pirates of the Caribbean“). 
 
Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi şi pavilionul central, depăşind astfel recordul suprafeţei de desfăşurare de anul trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: