Actorii din Las Fierbinţi fac show pe scena Sălii Palatului: „Vor fi glume desprinse şi inspirate din viaţa noastră“

Actorii din Las Fierbinţi fac show pe scena Sălii Palatului: „Vor fi glume desprinse şi inspirate din viaţa noastră“

Costi Diţă, Adrian Văncică, Mihai Rait şi Mihai Bobonete FOTO Pro TV

Patru dintre actorii serialului de comedie „Las Fierbinţi“, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diţă şi Mihai Rait, vor susţine două show-uri de stand-up comedy pe 17 şi 18 decembrie, la Sala Palatului, sub deviza „La vremuri noi, glume noi!“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După succesul avut anul trecut, cei patru artişti şi-au propus să repete experienţa şi să-i înveselească pe români preţ de câteva ore cu glume noi, special gândite pentru acest eveniment.
 
„Show de stand-up la Sala Palatului! Ce vorbeşti dom’le! Să performezi în faţa a 4.000 de oameni şi ei să mai şi râdă de ceea ce spui tu. Pentru că anul trecut au râs. Da, da, chiar şi la mine. Ăsta cred că e visul oricărui comediant, iar eu fiind începător oarecum în treaba asta, pentru mine e... ia uite că nu îmi găsesc cuvintele… e maxim! Frumos! Abia aştept! Mă apucă emoţiile de pe acum. Parcă văd că iar nu mai dorm cu două săptămâni înainte.“, a declarat Mihai Rait, Warm-up Artist al evenimentului.
 
„E indicat să fiţi la spectacolul ăsta dacă vreţi să începeţi anul viitor cum trebuie. Eu vă zic: cine o să vină la spectacol şi trimite acest mesaj la încă zece prieteni, e fericit tot anul 2016! E garantată treaba! Dacă ignoraţi acest mesaj şi nu-l trimiteţi la încă zece persoane, o mare nenorocire vă aşteaptă! Au paţit-o şi alţii… L-au ignorat şi au rămas acriţi şi fără zâmbet tot anul! Încercaţi şi dacă nu o să fie aşa, puteţi să îmi scrieţi un mail în care să îmi reproşaţi tot felul de lucruri, pe adresa nuesteoadresadevarata@gmail.com. Deci, ne vedem acolo! Aveţi grijă!“, a spus Costi Diţă, Warm-up Artist al evenimentului.
 
Adrian Văncică, Main Artist al spectacolului, a completat: „Sunt pregătit pentru întâlnirea de anul acesta de la Sala Palatului şi zău că am emoţii. Avem glume noi, că doar ni s-au întâmplat multe anul ăsta, şi îi aşteptăm pe toţi cei care au chef de râs zdravăn, pe cei care ne ştiu de la televizor şi nu ne-au văzut niciodată live, pe cei care nu ştiu ce înseamnă stand-up comedy şi vor să afle acum, pe cei care nu merg în cluburi pentru că îi deranjează fumul, dar şi pe cei familiarizaţi cu acest gen. O să fie un spectacol cu subiecte pe care fiecare le-a gustat la un moment dat.“

„Românul se pricepe extraordinar de bine să facă haz de necaz şi să râdă cu poftă, chestie pe care alte naţii o privesc cu invidie. Noi vă invităm să veniţi şi anul acesta la un spectacol de stand-up comedy mega ultra original, cu glume desprinse şi inspirate din viaţa noastră, dar şi a voastră“, a spus Mihai Bobonete, Main Artist al evenimentului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările